Arkiverede opslag

Super16 førsteårfilm søges statister/ KBH (kredittering)


dask nyhed

Super16 førsteårfilm søges statister/ KBH (kredittering)

Deadline inden d. 10. februar 2024

Super16 førsteårfilm søges statister/ KBH (kredittering)

Filmen har Afshin Firouzi i hovedrollen og vi ser blandt andre også David Dencik på rollelisten. Den er skrevet af Fahiem Khaja, instrueres af Marco Lawson og produceres af Sofie Odgaard. Marlene Weybøll er statistkoordinator.

Vi optager det hele over en weekend i København – og man skal lige være opmærksom på at det er natoptagelser. Vi laver en slags roadmovie om nternaliseret racisme. Derfor skal man være frisk på, at det er om natten og vi er udenfor. Men det bliver skidesjovt, for det er en lille og dygtig produktion.

Vi leder efter statister mellem 20-60 år til fredag d. 9. februar. Her optager vi på en tankstation i Sydhavnen. Det er cirkatider, men ca. fra 21:00 – 02:15.

Og så skal vi bruge statister mellem 20-60 år om lørdagen d. 10. februar. Optagelser er ved Carlsberg Byen. Med forbehold for ændringer, så er tiden her fra ca. kl. 16:00 - 01:00.

Da det er en Super16 film er der ingen betaling, men en kreditering på IMDb. Ingen af skuespillerne eller crew bliver honoreret, så det skal være en nat, hvor man bare synes, det kunne være cool at være med og få plejet netværket. Vi skal nok sørge for det bliver sjovt, hyggeligt og der er masser af kaffe.

Skriv hvilken dag du kan være med. Man kan kun være med en af dageneLog ind for at læse mere!

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


972 Sidevisninger