Agent profil: ID GP82361dask profil billede

Madeline

  • Alder 14 år
  • By Hele Danmark / Kolding
  • Stilling Elev Kolding Teaterskole, Folkeskoleelev
  • Øjenfarve Grå/blå
  • Hårfarve Brun
  • Højde 168 cm
  • Vægt kg

  • Opdateret d. 21. juli 2024
Del
denne profil på Facebook


Kontakt Madeline

AMBITIONER

Jeg er 14 år og har kun én plan for fremtiden. Jeg vil være skuespiller.

Jeg har senest haft hovedrollen i filmene "Sjælens sidste vers" af Mohamad Ali Ridaa, "Dukkebarn" af Monique Petersen og "Feed the Dog" af Lasse Gottlieb og har lige afsluttet indspilningen af "Næsten resten af livet" af Sara Warming og Victoria Søe Kastrup.

Derudover har jeg deltaget i flere opsætninger på Kolding Teaterskole og som statist i danske serier og søger hoved- og biroller i film og serier.

Jeg er perfektionist omkring mine roller og går altid i dybden med mine karakterer.

Gi det et skud - jeg er din kommende stjerne :-)

TV&Film

2024 Film
Heltinde (Af Mikkel Fosgerau)
Spiller rollen som de yngre udgave af den ene hovedperson. Der er flashbacks til deres barndom med hyggelige minder og glæde, der så senere afløses af en ulykke der ender med et dødsfald.

2023 Film
Næsten resten af livet (Af Sara Warming og Victoria Søe Kastrup)
Spiller hovedrollen som pigen Alma i gyserfilmen, hvor Alma oplever den skræmmende overgang fra pige til ung kvinde.

Instruktør: Victoria Søe Kastrup, Sara Warming, Indspilningsleder: Adam Blak Jagd, Produktionsleder: Markus Hasselgaard, DoP: Anna Lindegaard Hansen, Kamera-assisten: Magnus Andersen, Frida Sonne, Tonemester: Victoria Fager Hald.

2023 Film
Sjælens sidste vers (Af Mohamad Ali Ridaa)
Spiller rollen som Jessica, der er en forsømt og misbrugt pige i sin fars syge univers.
Instruktør: Mohamad Ali Ridaa

2023 Film
Dukkebarn (Af Monique Petersen)
Spiller rollen som pigen der ufrivilligt blandes ind i dukkemagerens afstumpede og uhyggelige univers. En film der handler om hvor langt der er fra tanke til handling.
Instruktør: Nanna Lund Hansen

2022 Film
Feed The Dog (Af Lasse Gottlieb).
Hovedrollen som pigen Clara der kæmper for at klare sig selv i en post apokalyptisk verden, hvor hun drømmer sig tilbage til livet før katastrofen og facer udfordringerne i verdenen efter.

Instruktør: Lasse Gottlieb, Producer: Philip Frogh, Produktionsleder: Per Ankjær, Indspilningsleder: Victoria Søe, Scripter: Jeppe Hove-Nyborg, Fotograf: Aleksander Priess, Belysere: Christian Bojsen Nielsen, Clemens Tolstrup, Lysassistent: Mike Pedersen, Set designer: Tian Ci Zhang, Kostumeassistent: Sasha Neema Ponte, Tonemester: Nicolas Rindsig, SFX artister: Anders Lerche, Maria Gustafsson Wegener.

2022 Film
Hólmganga (af Lasse Kissow)
Statistrollle i filmen som handler om striden mellem to kongesønner, som begge elsker den samme kvinde. Samtidig marcherer Karl den Store mod Skandinavien og truer vikingernes tilværelse, og det er nu op til en splittet kongefamilie at stå sammen og forsvare landet.

Producent, manuskriptforfatter og instruktør: Lasse Kissow, Kissow Studios, Producent og skuespiller: Mikkel Klinge Vandkær Thomsen.

2022 Sitcom Comedy
Statist i Melvin Kakozza's sitcom hvor jeg spillede rollen som dybt engageret fodboldfan i et afsnit hvor fodboldklubben søger nye investorer til klubben i et stort anlagt show med byens borgmester.

2019 Billedserie Magasinet Bolius
Billedserie om julen af Fotograf Maria Tuxen Hedegaard.

DRAMA&TEATER

2023 Teaterskolen Kolding
Skuespiller Elev.

2022 Kolding Egnsteater
Stykket 7b. af Louise Pontoppidan
Spillede rollen som den unge pige Sofie der kæmper lidt med at finde sin rolle i klassen igen efter at være kommet retur til skolen efter sommerferien hvor der er dukket en ny pige op i klassen.

2022 Teaterskolen Kolding
Sommer Camp
En hel uge med øvelser i drama og teater og afsluttende teaterstykke.

2022 Teaterskolen Kolding
Stykket Byens bedste Børn
Spillede rollen som den selvsikre og småforelskede skolepige Kristine der går meget op i samværet med sin bedte veninde og samtidig afslører at hun inderst inde har rigtig mange tanker om hvordan hun tror andre opfatter hende.

2022 Teaterskolen Kolding
Skuespiller Elev.

2021 Koldinghus, julearrangement
spillede rollen som den glade drillenisse der underholdt gæster og besøgende på slottet i julen 21.

2021 Teaterskolen Kolding
Skuespiller Elev.

SANG&DANS

2023 Sang/Video
C21 Comeback kampagne - "Stuck in my heart".
Hjemmeskudt video hvor familien synger med på et af deres gamel hits.
C21 er et dansk boyband, fra Nordsjælland, bestående af, David Pepke og Søren Bregendal. Gruppen har solgt mere end 40.000 albums i Danmark og over 300.000 albums i Asien. Efter en lang pause gør gruppen i 2023 comeback.