Har du set vores mange kursustilbud?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Kom i skolepraktik som skuespiller (hele landet)

Deadline inden d. 1. januar 2015Kom i skolepraktik som skuespiller (Hele landet)

Noget for dig, dine børn eller nogen du kender?

Vi har igennem alle årene oplevet en enorm efterspørgsel fra folkeskoleelver, som ønsker, at komme i praktik som skuespillere. Vi har ved lejlighed selv arrangeret praktikforløb for større grupper, men vi har ikke kunne efterkomme den store efterspørgsel før nu. Siden 2002 har vi samarbejdet med omkring 400 uddannede skuespillere med henblik på optagelsesprøverne til skuespillerskolerne eller privatundervisning generelt. Det er dem vi tager fat i nu, så vi kan komme forespørgslen i forkøbet!Skolepraktik, som gruppe eller individuelt

Vi giver vores uddannede skuespillere adgang til vores system, hvor du som skolepraktikant (Folkeskolen) kan tilmelde dig, hvis du ønsker at komme i praktik som skuespiller. Nogle skuespillere vælger en enkelt ud til en uges forløb, andre skuespillere vælger en mindre gruppe ud.

Skuespilleren tager kontakt til dig (dine forældre), som sammen med skolen skal aftale det videre forløb. Al kontakt vil foregå telefonisk.

Du skal bemærke, at tilbudet fuldt ud er gratis, men at der kan være tilknyttet en eller anden form for symbolsk brugerbetaling ved gruppepraktik, som vil fremgå ved henvendelsen fra skuespilleren.

Du kan til hver en tid takke nej til det tilbud du måtte få, hvis det ikke passer ind i din tidsplan.

Du kan afmelde dig på samme vis som du tilmelder dig fra din profil.

Der vil være en fyldestgørende vejledning ved din profil, hvor du kan tilmelde dig. Vi anbefaler, at din tilmelding sker i samråd med dine forældre (og evt. skolen)

Du skal være oprettet med en profil herfra siden, men det understreges atter, at praktikken her på ingen vis fordre en betalende profil.


Mvh
Tommy Duus

DASK- Vi spiller en rolle, hele livet!

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook