Audition: Drenge-audition til Århus Teater (Lønnet)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Drenge-audition til Århus Teater (Lønnet)

Deadline inden d. 28. januar 2022

Drenge-audition til Århus Teater (Lønnet)

Til en forestilling, som skal spille på Scala på Aarhus Teater fra 25. august – 28. september, søger vi en dreng i alderen 9-13 år

Der vil være enkelte replikker i forestillingen og man vil være på scenen næsten hele tiden, så det vil være en stor fordel, hvis du har en eller anden form for sceneerfaring.

Der vil være prøver i perioden 30. maj – 17. juni og 1. – 24. august. Du skal have mulighed for at komme til prøve i hele denne periode, men vil ikke blive indkaldt til alle prøvedage – mest op mod premieren. Denne er 25. august og spilleperioden løber frem til og med 28. september.

Prøvetiderne er mellem kl. 10.00 – 16.00 og 12.00 – 18.00 indtil den sidste uge før premiere, hvor der også vil være aftenprøver. Du skal have mulighed for at få fri fra skole til prøver. I spilleperioden spilles der mandag-fredag kl. 19.30 og lørdag kl. 16.00.

Rollerne vil være aflønnet. Der er én rolle, men vi finder 2 børn til rollen, som så deler opgaven imellem sig. Det betyder altså, at man i spilleperioden spiller ca. 3 forestillinger om ugen.

Vi afholder audition, hvor forestillingens instruktør Anja Behrens, scenograf Ida Grarup og dramaturg Tine Voss Ilum vil være til stede.

Det sker:

Mandag den 7. februar kl. 15.00 – 18.00


Tilmelding skal ske senest 28. januar (Se din profil)

Vi forbeholder os ret til at udvælge deltager til audition blandt tilmeldingerne. Du vil få besked, om du er med, samt mødetidspunkt og sted senest lørdag den 5. februar

Forestillingens titel er endnu ikke offentliggjort.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


487 Sidevisninger