Casting: Mandlige Skuespillere søges til musikvideo/ KBH (Transportgodtgørelse)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Mandlige Skuespillere søges til musikvideo/ KBH (Transportgodtgørelse)

Deadline inden d. 28. januar 2022

Mandlige Skuespillere søges til musikvideo/ KBH (Transportgodtgørelse)

Søg som anvist fra din profil ;-)

Vi søger i Palm Pictures fem mænd, et sted mellem 40-55 år, til at spille ældre versioner af nogle unge skuespillere i en fortælling om nogle drenge fra 1990erne, som nu er blevet ældre og har fået en mere normal hverdag hvor de er blevet separeret i hverdagen kontra en ungdom fyldt med latter og sammenhold.

Ambitionen med denne produktion er at få den sendt Berlin Music Video Awards 2022. Videoen skal filmes d. 29-30 januar 2022 i København. Der vil blive betalt transport og forplejning på set.

Om os
Palm Pictures er en platform baseret på at skabe storslået visuals, der konstant er udfordrende og prøver noget nyt af. Til dette har vi brug for hjælp fra en masse fede mennesker med forskellige kompetencer, som alle kommer med i vores familie, der agerer som et forum hvor vi alle kan hjælpe hinanden med hvad end vi går og laver af filmiske projekter eller andet relevant.

Vi prøver på mange måder at skabe dette kollaborative koncept deriblandt at alle musikvideoer vi producerer bliver samlet på vores YouTube-kanal så det indgår i et stort community blandt disse artister. Dertil skyder vi også Behind The Scenes videoer til vores produktioner, hvor alle kan selvfølgelig skal have et talerør hvor man kan fortælle lidt om sig selv og ens evner. Dette vil også blive lagt ud på vores YouTube efterfulgt af selve musikvideoens udgivelse.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


606 Sidevisninger