Casting

Ca. 6 årig D/P søger til kortfilm, Rødovre


dask nyhed

Ca. 6 årig D/P søger til kortfilm, Rødovre

Deadline inden d. 13. maj 2021

Ca. 6 årig D/P søger til kortfilm, Rødovre

Vi er et hold fra KBH Film- & Fotoskole, der søger 1 skuespiller til vores afgangsfilm “ FRIT SPIL” Optagelser kommer til at foregå i RØDOVRE.

Om filmen:
Alt skal gå hurtigt. Kravene til de unge mennesker i nutidens samfund, har aldrig været højere. Unge skal uddannes og ud på arbejdsmarkedet i en fart. Er det et liv, der er værd at leve

Det mener Natasja, Mads og Thomas ikke.

I et forsøg for at komme ud af præstationspresset, vælger vennegruppen at flygte fra Hovedstaden og flytte ind i et forladt hus, i forstaden. Her vil de leve et liv uden ansvar, og forsøge at opnå ultimativ frihed. Men deres drøm om frihed bliver hurtigt sat på prøve, for huset er beboet af en blind passager.

Vi søger et barn til rollen som “Barnet”. Erfaring er ikke et krav, men man må gerne være god til kropssprog og vise tydelige ansigtsudtryk, da rollen ikke har mange replikker.

Barnet:
Spillealder: 6 år
Udseende: Mørkt hår, mørkglødet, store øjne
Køn: Underordnet (drenget udseende)
Hvem er dette barn? Hvor kommer det fra? Hvorfor kan det ikke tale dansk?

Da vennegruppen finder barnet i det forladte hus, tager de, efter stor diskussion, barnet til sig. Barnet får en særlig tæt tilknytning til Thomas.

Du kommer til at bruge en masse spændende dage med et ambitiøst og venligt crew, så der er garanti for en masse sjove oplevelser! Mor eller far er selfølgelig velkommen til at være med på set (såfremt der kan fremvises gyldig coronatest). Vi kommer til at holde dig i hånden, hele vejen igennem og sørge for at du føler dig tryg.

Coronaregler:
Vi følger selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Hele holdet bag produktionen bliver testet før optagelser og det er et krav at ALLE på set bliver testet for COVID19. På optagedagene skal man fremvise en negativ test, der højest er 48 timer gammel.

Det praktiske:
- Ulønnet (Mulig løn)
Optagelses dage: 25. maj - 1. juni (inkl. weekend). Du skal være på optagelse alle dagene.
Vi optager i Rødovre. Nærmere adresse gives privat.

Vi sørger for forplejning og underholdning under optagelse



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


576 Sidevisninger