Audition

Skal du spille en historisk rolle på Rosenborg Slot?


dask nyhed

Skal du spille en historisk rolle på Rosenborg Slot?

Deadline inden d. 30. april 2021

Skal du spille en historisk rolle på Rosenborg Slot?

Brænder du for den nærværende fortælling, og har du lyst til at gøre historien levende på Rosenborg slot?

Vi leder efter dygtige og engagerede skuespillere i alderen 18+ til at formidle de spændende historier og personligheder der knytter sig til Rosenborg og danmarkshistorien.

Du vil indgå i et team af skuespillere, hvis fornemmeste opgave/rolle er at skabe en interaktiv (teater)oplevelse for slottets gæster. Din opgave vil bestå i, at bevæger dig rundt, ude som inde, agere kongelig/adelig og interagerer med gæsterne.

Vi forventer:
- At du vil være med til at skabe unikke oplevelser
- Kan improvisere
- Nyder at være i centrum og opsøge gæsterne
- Lyst til at fordybe dig i din karakter
- Er selvstændig og nærværende
- Taler dansk og engelsk

Det praktiske
Vagterne vil være i hverdagene fra d. 28. juni til d. 6 august
I bliver et hold på 6-8 skuespillere, med to skuespillere på vagt hver gang. Det forventes derfor ikke, at du kan alle dage. Vagtplanen bliver lavet, så du har mulighed for at planlægge ferie.

Der gives et Honorar på 500 kr. pr. dag


Karakterer:
Dronning Sofie Amalie: Initiativ rig, handlekraftig og fyldt med gå-på-mod og entusiasme. Bryder sig ikke om bøger. Elsker at være i selskab med andre, især ved festlige lejligheder. Forventer at være festens midtpunkt. Hader Leonora Christina.

Leonora Christina: Intelligent, belæst og med grundig uddannelse. Mener selv hun burde være dronning af Danmark. Taler dårligt om svigerinden Sofie Amalie og hendes opførsel og manglende dannelse.

Corfitz Ulfeldt: Styrer rigets finanser. Mener selv at han vil gøre en udmærket regent og fører sig frem, som om han var det. Taler nedværdigende om Frederik d. 3. og roser Christian d. 4. At der mangler penge i statskassen kender han intet til.

Sivert Grubbe: Er en af Chr. d.4. Meste betroede adelsmænd. Han er intelligent og arbejdsom. Fortæller gerne om hans mange rejser med Christian d.4. Hvis han er i godt humør, får man også historien om Christians vilde drukture som ung.



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


3751 Sidevisninger