Audition: Tilmeld dig vores Julemandsregister, KUN Lønnede job (2020)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Tilmeld dig vores Julemandsregister, KUN Lønnede job (2020)

Deadline inden d. 24. december 2020

Tilmeld dig vores Julemandsregister, KUN Lønnede job (2020)

BEMÆRKNING: SOM SITUATIONEN ER NU, MED DE YDERLIGERE RESTRIKTIONER DER HAR VÆRET OG SOM SIKKERT VIL KOMME I DE NÆSTE UGER, FINDER VI FAKTISK IKKE VORES BOOKINGER HER ANSVARLIGE. DU MÅ GERNE TILMELDE DIG, MEN DU SKAL IKKE GØRE DIG DE STORE FORHÅBNINGER OM AT KOMME UD I ÅR

Kunne du tænke dig at agere julemand i Julen 2020 og tjene en ekstra skilling? Vi gentager atter, atter, atter vores monstersucces.

Vi tilbyder nemlig virksomheder OG private, at booke vores skuespillere (DIG) som julemænd, gratis fra vores side. (Vi giver dem det gratis, de betaler dig)

Tilmelder du dig via opslaget her ved din profil, og i kommentarfeltet ved din tilmelding beskriver hvad du kan tilbyde og hvor i landet og i hvilken periode du er disponibel... Kan virksomheder & Private frit booke dig direkte ;-)

Virksomheder kan frit booke dig til lidt anderledes julearrangementer (Skuespilleren i julemandskostyme)

Den forvirrede julemand, den berusede julemand... Den lumre?? Eller den klassiske rundt om træet!

Kun fantasien sætter grænser ;-)


Private kan frit booke dig til dør til dør arrangementer, hvor du levere gaver til familien eller til hele gadens børn... eller besøg i privaten efter aftale, hvis far ikke ønsker at være julemand (Et stort hit)

Vi formidler kontakten mellem dig som skuespiller/ julemand og virksomheden eller de private familier, som ønsker dit besøg, ganske gratis.

Du forhandler selv lønnen med din kommende arbejdsgiver og andre forhold, eftersom arbejdet jo kan være af forskellig art og varighed.

Vi blander os ikke i din forhandling, men du skal lønnes med rede penge og have alle dine udgifter dækket.

Tilmeld dig opslaget via din profilSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


758 Sidevisninger