Audition: Audition: Amatør Skuespillere søges i Midtjylland, Thorning


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Audition: Amatør Skuespillere søges i Midtjylland, Thorning

Deadline inden d. 23. oktober 2020

Audition: Amatør skuespillere og statister søges i Midtjylland

Vil du være med til Thorning Friluftsspils opførelse af Emil fra Lønneberg på Friluftsscenen i Thorning, der ligger mellem Viborg og Silkeborg.

Professionel kreativ ledelse består af Instruktør Christina de Laurent, Herning og Kapelmester Flemming Berg, Silkeborg samt Korlederne Hanna og Aage Christiansen, Ikast. Alle skuespillere er amatører.

Den professionelle kreative ledelse vil tage godt imod godt imod alle og lærer gerne fra sig. Desuden vil man hurtigt mærke det fantastiske sammenhold, som er så kendetegnende for Friluftsspillet. Alle løfter entusiastisk i samlet flok for at kunne præsentere endnu en seværdig forestilling.

Der bliver musical i børnehøjde med sus og ballade, når Emil drøner over scenen tæt fulgt af sin højtråbende far Anton: ”EEEEEEEMIL….”. Der spilles syv forestillinger på Friluftsteatret i Thorning fra 5. til 13. juni 2021.

Information, rolleliste, rollebeskrivelser, noder og sangtekster, prøveplan og tilmeldingsblanket på thorning.com/emil

Audition afholdes på Thorning Skole, 8620 Kjellerup lørdag den 24/10, søndag den 25/10 og søndag den 1/11 2020. Prøveforløbet starter midt i februar 2021.

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


807 Sidevisninger