Audition

HAR DU EN PERFORMER ELLER SKUESPILLER I MAVEN?


dask nyhed

HAR DU EN PERFORMER ELLER SKUESPILLER I MAVEN?

Deadline inden d. 6. september 2020

HAR DU EN PERFORMER ELLER SKUESPILLER I MAVEN?

Har du talent for at skabe god stemning omkring dig? Så bliv frivillig på Nordens største Børnefilmfestival BUSTER i perioden 21. September til 4. Oktober 2020 i 6 af Københavns største biografer, når BUSTER går live med en række arrangementer.

Periode: Du skal som minimum kunne deltage 2-3 dage i perioden mandag 28. september til fredag 2. oktober kl. 8.30 - 12, samt en forberedende workshop inden festivalen. (Dato meldes ud medio august).

Vi har brug for performers, der kan varme en biografsal fuld af unger op med dans, sang og underholdning. De forskellige events er tilrettelagt, som små performances med dans, sang og replikker og manuskript, som du vil modtage instruktion i på en (weekend) workshop inden festivalen, sammen med resten af holdet. Holdet består bl.a. af unge fra Holbæk Drama College og elever fra Vallekilde Højskoles eventlinje.

De forskellige events afvikles i tidsrummet 8.30 - 12.00 i Palads, CinemaxX, Cinemateket, Empire, Big Bio Nordhavn og Grand teateret i festivalperioden. Dertil er der forberedelsestid og kort opfølgning med BUSTER holdet i biografen, efter showet. Tiderne kan varierer lidt.

DU får masser af erfaring i at performe, varme et publikum op og indgå i et filmfestival-team. BUSTER får nye ansigter fuld af energi og power på scenen.

Bemærk: Vi stiller krav til børneattest.
Fordele: Vi kvitterer med et par fribilletter til festivalprogrammet samt årets officielle BUSTER t-shirt og mulepose.
Ansøgningsfrist: Løbende



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1292 Sidevisninger