Andet: Rekruttering af statister i nuværende situation giver ingen mening!


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Rekruttering af statister i nuværende situation giver ingen mening!

Deadline inden d. 1. januar 2022

Rekruttering af statister i nuværende situation giver ingen mening!

(Vi vil revurdere situationen efter Påske)

Vi modtager gentagende opfordringer om at formidle statistjobs fra produktioner uden konkret optageperiode, eller med en forventet realistisk optageperiode i den nærmeste fremtid.

En ting er, at vi ikke kan eller vil tage ansvar for formidling af denne art i en periode, hvor myndighederne ikke anbefaler større forsamlinger og derfor viser samfundssind, en anden ting er de praktiske forhold som er forbundet med det.

Ved at annoncere efter statister/ eller skuespillere til en produktion som man ikke kender tidshorisonten på, kan der komme mange forhold i vejen for at de der vælges ud, af praktiske årsager ikke kan når produktionen får en konkret dato.

Mange rolletagere vil ende med at få roller, de ikke kan varetage, hvorfor dette bliver en skuffelse for den enkelte og frustration for produktionen.

Vi er i en situation, hvor børn skal starte i skole og voksne på arbejde når hverdagen normaliseres. Man starter næppe med at spørge fri fra skole eller arbejde, som det første. Ikke at man ikke kan eller vil, men faktum er at ingen med rette kan tage denne stilling nu og at alle parter vil spilde mere tid end godt er i rekrutteringsfasen, før man kan vide sig nogenlunde sikre på en optage dag eller en optageperiode, og der er vi slet ikke endnu.

Vores opfordring er derfor at produktioner ikke rekruttere, før der er en realistisk udsigt til at produktionerne går i gang igen. At starte nu tjener intet formål.

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1029 Sidevisninger