Statist: Mandlige statister søges til krigsscener i DR serie, Sjælland


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Mandlige statister søges til krigsscener i DR serie, Sjælland

Deadline inden d. 15. maj 2019

DR1s nye søndagsserie ”Grænseland” søger mænd til at spille ”Soldater” i spændende krigsscener – flere forskellige dage, Sjælland

Bemærk: Jyder og Fynboer må også gerne ansøge, men det skal understreges at alle udgifter er på egen regning. Men i må hjertens gerne søge og vi ringer, hvis I passer ind ;-)

DR1s nye søndagsserie ”Grænseland” søger mænd i alderen 18-45 år til at spille ”Tyske soldater” i en lang række af hæsblæsende krigsscener på Sjælland. Scenerne vil blandt andet indebære en krigsscene i en flod, hvor en flok soldater bliver beskudt, samt en del scener der skal foregå i skyttegrave, der bliver bombet og beskudt.
Scenerne skal forestille at foregå under første verdenskrig, i perioden mellem år 1914-1918.

Scenerne kommer til at være spredt ud over tre forskellige dage, som er følgende:
- Torsdag d. 09/05, i tidsrummet mellem 09:00-18:30, ved en endnu ukendt location på Sjælland
- Fredag d. 10/05, i tidsrummet mellem 08:00-19:00, i Andelslandsbyen Nyvang ved Holbæk på Sjælland
- Mandag d. 13/05, i tidsrummet mellem 10:00-20:00, i Andelslandsbyen Nyvang ved Holbæk på Sjælland

Der er mulighed for både at være med én enkelt dag, men der er også mulighed for at deltage flere dage. Ved tilmeldelse til dette opslag, må du meget gerne kommentere hvilke dage du kan.

Man skal kunne deltage i hele de beskrevne tidsrum, ved tilmeldelse til dette opslag. De endelige tidsrum for dagene kan ende med at blive en smule kortere.

Som tak for en optagedag (påskønnelse), vil vi gerne give et gavekort på 200,- kr. til Salling Group (Føtex, Netto, Bilka, Carl’s Jr. & Starbucks), samt mad, forplejning og en rigtig god oplevelse iført flotte, autentiske kostumer!Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


681 Sidevisninger