Arkiverede opslag

Dialog-konkurrence om skuespillerfrustrationer (Skriv)


dask nyhed

Dialog-konkurrence om skuespillerfrustrationer (Skriv)

Deadline inden d. 1. april 2021



Dialog-konkurrence om skuespillerfrustrationer (Skriv)

Dialog konkurrence om skuespillerfrustrationer - Det fandme uhyggeligt du!

Mens vi venter på at verden åbner op igen. Mens vi venter på at kulturlivet åbner op igen… Skal vi have dig åbnet op. Helt op. Vi skal helt ind i sindet ;-)

Vi har netop afviklet en lignende konkurrence med monologer omkring coronasituationen, (find vores vindere i kategorien “Andet”)


For årtier siden lavede det britiske komikerpar “Smith and Jones” nogle ikoniske satire-dialoger/ samtaler, som du helt sikkert genkender, hvis du er fra generationen før 90erne. Dem skal du lade dig inspirere af og skrive din egen dialog med udgangspunkt i.

Temaet for den dialog du skal skrive er: “Skuespillerfrustrationer”.

Hvordan du behandler emnet og hvilken vinkel du tager er helt op til dig. Stilen og formen skal være tydeligt inspireret af formen som “Smith and Jones” fremtræden i klippet du kan se ovenfor.

Bemærk: Hold din dialog, skarp og kortfattet (Genre ikke længere end 2-3 minutter i dens fremførelse)

Du skal indsende dit bidrag direkte via kommentarfeltet ved din profil, senest den 1. april klokken 23.59.

Et udvalg af de indsendte dialoger vil blive delt i vores åbne forum her på DASK-online og alle vores skuespillere (Potentielt set 30.000) vil have mulighed for at læse, men også fremføre din dialog i næste led af konkurrencen, som starter i april og slutter 1. maj.

Vi håber du har mod på at kaste dig ud i skriveriet og måske senere sammen med en anden vil fremføre din egen version af din eller andres dialoger

Tør du? - Vis os at du er der!



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1382 Sidevisninger