Arkiverede opslag

Årets fede julekonkurrence, spørgsmål 3 (Store præmier)


dask nyhed

Årets fede julekonkurrence, spørgsmål 3 (Store præmier)

Deadline inden d. 1. december 2020

Årets fede julekonkurrenI hvilke 3 byer afvikler vi flere gange om året Castingfotografering?ce, spørgsmål 3 (Store præmier)

For 18. gang gentager vi vores traditionsrige julekonkurrence!

Fra 1. - 22. december stiller vi 10 spørgsmål, som alle omhandler DASK eller som relatere sig til branchen. Svar på alle spørgsmål vil du kunne finde et sted på hjemmesiden, men nogle er naturligvis sværere at finde end andre.


Spørgsmål 3: I hvilke 3 byer afvikler vi flere gange om året Castingfotografering?


Du deltager ved at svare på spørgsmålet i kommentarfeltet via opslaget ved din profil som du finder i kategorien “Andet" under “Søg opslag”.

Hvert spørgsmål stilles i et opslag for sig, men kun 3 spørgsmål vil være synlige ad gangen. Når det 4. spørgsmål stilles, fjernes det første. Kun deltagere der svare rigtigt på alle vores spørgsmål deltager om vores præmier.

Tirsdag den 22. december klokken 12.00 trækker vi lod blandt de som har 10 rigtige direkte fra vores facebookgruppe hvor du kan følge lodtrækningen. (Se link til facebookgruppen i toppen af siden/ menuen)


Vi trækker lod om 3 præmier blandt følgende:

- DNA Deltagelse i 2020 (Værdi 4799 kr) (Læs mere under "Kurser")
- Castingfotografering i Århus/ KBH/Odense den 25. januar (Værdi 500 kr) (Læs mere under "Kurser")
- Skuespillerprofil (Værdi 799 kr)
- Statistprofil (Værdi 499 kr.)
- Agentprofil (999 kr)

Bemærk: Den, der trækkes først i vores konkurrence får førstevalg blandt disse 6 præmier og så fremdeles. På denne vis er der større sandsynlighed for at man kan få en præmie man ikke i forvejen har.

Præmierne er desuden ikke personlige, dvs. du kan give præmien videre til 3. part.

Du deltager ved at svare på spørgsmålet i kommentarfeltet via opslaget ved din profil som du finder i kategorien “Andet" under “Søg opslag”.



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1042 Sidevisninger