Arkiverede opslag

M/K søges til Sci-Fi serien Chosen, Stevns/ Lønnet


dask nyhed

M/K søges til Sci-Fi serien Chosen, Stevns/ Lønnet

Deadline inden d. 10. december 2020

Mænd og kvinder med alle slags etniciteter søges til at spille “Forskere” til Sci-Fi serien “Chosen” (Netflix), Stevns, Sjælland

Til serien søger vi nu mænd og kvinder i alderen 30-65 år med alle slags etniciteter, til at spille “Forskere” i en række scener der skal ligne et internationalt forskningscenter i Sibirien.

Vi filmer scenerne følgende dag og tidsrum:
Torsdag d. 10/12/2020, ca. mellem 08:00-18:30.

Som udgangspunkt skal man kunne medvirke i hele det beskrevne tidsrum. Det er muligt at der vil komme kortere individuelle mødetider.

Optagelserne foregår ved Stevns på Sjælland. Optagelserne foregår hovedsageligt indendørs, med én enkelt scene delvist udenfor.

Vi aflønner alle statister med B-honorarer. Der gives 500,- kr. for medvirken. Derudover sørger vi for forplejning.

Bemærk: Når der udbetales B-honorar, kan du trække eventuelle kørselsudgifter fra over skatten under befordring. Dette forhold skal du selv oplyse på din selvangivelse.

OBS! Produktionen følger gældende retningslinjer angående COVID-19, og har en særlig medarbejder med sundhedsfaglig baggrund tilknyttet, der sørger for sikkerheden omkring dette. Derudover er det et krav at man bliver testet for COVID-19 i forbindelse med medvirken i serien. Dette kan enten gøres på egen hånd, eller på selve optagedagen, foretaget af vores sundhedsfaglige personale, med en test der giver svar på 15 minutter. Gøres det på egen hånd, skal der fremvises testsvar fra laboratorie.

Nærmere info om optagedagen gives pr. telefon.

Statistkoordinatoren på “Chosen” er Oscar Skarbye.



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


3814 Sidevisninger