Arkiverede opslag

Selftape-konkurrencen (Børne- ungdom) - Top of mind (Opgave 1)


dask nyhed

Selftape-konkurrencen (Børne- ungdom) - Top of mind (Opgave 1)

Deadline inden d. 8. november 2020

Selftape-konkurrencen (Børne- ungdom) - Top of mind

KONKURRENCEN ER NU ÅBEN FOR INDSENDELSER indtil første deadline den 8. november klokken 23.59. Du finder opgaven ved din profil under kategorien “Casting".

Som med mange andre aktiviteter med børn og unge kræver det engagement fra forældrene. Uden forældrenes støtte og opbakning her, kommer man næppe langt, ganske som man ikke vil lande en rolle i en castingsituation. Forældrenes rolle er meget vigtigt.

Konkurrencen er over 2 runder.

Runde 1 fra 1. november - 8. november klokken 23.59
Runde 2 fra 12. november - 16. november klokken 23.59


Vi præsenterer nu vores helt unge skuespillere mellem 6-14 år på DASK-online for et enestående format over 2 selftape-runder, som vil gøre at du med et slag bliver “Top of mind” for de vigtigste spillere indenfor Dansk casting. En synlighed som med sikkerhed vil give dig fremtidige castingcalls.

Bemærk: Du skal være mellem 6-14 år for at kunne deltage (Født i 2014 - 2006)


Vores Finale castingjury består af:

Casteriet
Another Casting Company
United Casting

Alle castingbureauer som har eksisteret i over 20 år og som har alle været vores tætte samarbejdespartnere når der skulle castes skuespillere til reklamefilm, spillefilm, TV-serier og Julekalendere.


Vores Udvælgelsesjury består foruden af DASK af filmskolerne:

Super16
Super8

samt Skuespillere fra vores Autodidakte skuespilleruddannelses fortsætterhold (DNA)

Fælles for denne del af juryen er, at vi også her gennem en længere årrække har haft et tæt samarbejde, men også at dette segment vil inddrage selftape i større grad i castingprocesser fremadrettet til kortfiktion. Skuespillere fra vores DNA uddannelse er gennemtrænede i selftapeformatet og deltog selv i vores CastSelv DM samt “Top of mind” for voksne i foråret.


1. selftape-runde (Træningsrunden)
Fra den 1. november til og med 8. november klokken 23.59 (2020).
Du præsenteres for en klassisk selftapeopgave. (Nu synlig ved din profil)

JUSTERING AF KONCEPTET
Vi har fået nogle henvendelser fra forældre, som ikke synes det er hensigtsmæssigt at unge vurdere andre unge, da dette unødigt kan udstille nogen som værende dårligere eller bedre. Konceptet her fungere fint for vores voksne konkurrence, men her er der bare et andet perspektiv. Derfor retter vi også ind, da vi godt kan følge kritikken.

Alle deltagere vil derfor bliver inviteret til et generelt feedbackmøde via Zoom, som vi afvikler. I forlængelse af dette Zoommøde vil vi give en generel skriftlig feedback til alle deltagere i forhold til 2. runde.

(Denne del udgår) Fra den 9.- 15. November har du mulighed for at gennemse andres løsning af denne selftapeopgave (SMS/ Mail med info følger til de skuespillere der gennemfører opgave 1 og kvalificeres til opgave 2)


Alle skuespiller-profiler og Agent-profiler der laver runde 1. kvalificeres automatisk til runde 2. (Vurderingsrunden)

Alle gratis-profiler og statist-profiler kan også deltage i første runde, men kun 3 kvalificeres til runde 2. (Vurderingsrunden)


Runde 2 (Vurderingsrunden)
Løber fra den 12.- 16. november klokken 23.59

Fra den 12. november vil kvalificerede deltagere fra runde 1, modtage samme selftapeopgave igen, men som i alle led er mere kompleks fordi du modtager en generel feedback/ instruktion du skal følge og fordi du har kunne sammenligne dig med andres. Deadline er desuden kortere og forventningerne højere.

Du kan tage meget erfaring med dig fra runde 1 (træningsrunden) og ved gennemsyn af andres selftapes, men du udfordres yderligere, fordi du skal ligge flere lag på din præstation.

Fra den 17.- 23. november er selftapes fra 2. runde til vurdering af vores Udvælgelsesjury. Udvælgelsesjuryen vælger herfra 10 selftapes til finalen.

Fra 24.- 30. november vurderes de 10 finaleselftape af vores castingjury

Der findes KUN 1 vinder af “Top of mind” som offentliggøres 1. december med castingjuryens begrundelse.

Præmien: At være TOP OF MIND i alles bevidsthed i kommende castingprocesser samt synliggørelse for alle på DASK-online, nu og fremadrettet.


Læs opgaven som beskrevet fra din profil og løs den på bedste vis ud fra dine forudsætninger. Den første opgave er et vigtigt led for at du kan løse opgave 2 ordenligt

Vi glæder os til at se dit selftape uanset profiltype ;-)



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1536 Sidevisninger