Arkiverede opslag

Åben Audition: MATILDA the musical på Det Kongelige Teater


dask nyhed

Åben Audition: MATILDA the musical på Det Kongelige Teater

Deadline inden d. 31. august 2020

Åben audition 20. og 21. september 2020

MATILDA the musical på Det Kongelige Teater

Instruktør: Elisabeth Linton
Koreograf: Miles Hoare
Musical director: Joakim Hallin

Til sæsonen 2021-2022 søger Det Kongelige Teater 23 voksne professionelle skuespillere og musicalperformerer på højt niveau af alle køn og etniciteter til hoved- og ensembleroller til musicalen MATILDA.

Forventet prøvestart 22. november 2021 med en spilleperiode frem til ultimo februar 2022 med mulighed for prolongation. Prøver i dagtimer, weekender og om aftenen må forventes, ligesom der er planlagt forestillinger om aftenen samt i weekender (inkl. matinéer). Det en forudsætning, at du kan i hele perioden.

Deadline er 31. august 2020 kl. 8.00.

Efter deadline udvælger vi dem vi ønsker at se til audition. De udvalgte vil få besked d. 7. september og bedes bekræfte deres deltagelse senest dagen efter d. 8. september, hvorefter du modtager yderligere information om tid og sted.

Hvis du udvælges til audition, skal du forberede to sange efter eget valg indenfor genren. Én uptempo og én på dansk. Medbring noder med præcis angivet toneart.

Påklædning: Kropsnært træningstøj og sko uden hæle du kan danse i.

Der vil være kaffe og vand. Medbring selv mad, der kan indtages i anvist område. Der vil blive omklædning og opvarmningsforhold stillet til rådighed 1 time inden audition-start.

Tilstede ved audition vil være skuespilchef, instruktør, koreograf, dramaturg, kapelmester, producent, sang og dansefagligt personale samt repetitør.

Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomsten med Dansk Skuespillerforbund.

Det Kongelige Teater overholder alle gældende retningslinjer i forbindelse med COVID-19



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


4138 Sidevisninger