Arkiverede opslag

Castingprocessen til vores Amerikanske spillefilm


dask nyhed

Castingprocessen til vores Amerikanske spillefilm

Deadline inden d. 1. januar 2020

Castingprocessen til vores Amerikanske spillefilm

Tak for at have ansøgt vores opslag om den "Amerikanske spillefilm" i det svenske.

Vi vil gerne være på forkant, så du kender lidt til den proces produktionen skal igennem, så du har bedre forståelse for hvorfor du skal værne dig med tålmodighed ;-)


Producenten og instruktøren har hele ugen haft adgang til at gennemse de mange videopræsentationer som allerede er sendt ind, og vi kan se at flere kan forvente et callback allerede ;-)

Der er dog mange videoer som skal gennemses og vi forventer at callbacks til hovedrollerne vil ske løbende over de næste 2-3 uger.

Callback bliver i første omgang ikke fysisk casting, men yderligere casting via selftape. (Info omkring dette rettes personligt) Her skal du være opmærksom på opkald/ SMS fra enten et Svensk eller Amerikansk nr. Evt. mail skal du tjekke dit spamfilter, da mail sendt fra en ukendt afsender ofte ender her.

At caste hovedroller er en lang og til tider kryptisk proces, fordi den mange gange er afgørende for alle andre karakterer i filmen. Hovedrollerne er kanten af puslespillet, hvis dette "billede" giver mening ;-)

Fordi du ikke høre noget i næste uge, er ikke ensbetydende med at du er dømt ude. Du er FØRST ude af betragtning til hovedrollerne når hovedrollerne er fundet, ikke et sekund før ;-)

Alle der søger og har søgt vores hovedroller, er automatisk i betragtning til evt. biroller som matcher dig. Biroller caster man typisk først når hovedrollerne er fundet. (Billedet med kanten og puslespillet)

Opslag efter evt. biroller vil senere blive slået på, men her skal du ikke søge igen, men er automatisk i betragtning hvis du har søgt via vores CastSelvsystem (Skuespiller/ Agentprofil) Men er også en del af vores skuespillerdatabase som producent og instruktør har adgang til.

Hvis du har ansøgt fra din gratis profil, ville du skulle ansøge igen.

Derfor vil du heller ikke modtage afslag, lige med det første, da afslag først vil komme når hele castet er på plads. (Forventet slut august 2020)


Sådan optimere du dine muligheder, simpelt!

Tag et kig på dit profilbillede/ profilbilleder.
Gode castingbilleder er altafgørende i denne og alle andre udvælgelsesprocesser. Det kan ikke understreges tydeligt nok. Hvis du skal videre (Og specielt i denne) skal det grundlæggende være i orden.

Helt grundlæggende SKAL vi på et castingbillede være så tæt på dig at vi skal kunne se din øjenfarve, hvilket betyder at sort/hvid billeder er helt bandlyst.


Læs vores 10 vigtige hurtige steps KLIK her

Eller læs vores vejledning her fra bogen:Casting og audition for skuespillere og statister, KLIK her


Har du læst helt hertil er du nået længere end de fleste. De fleste gider ikke gøre sig ulejligheden. Sjovt nok får de heller ikke særlig mange roller ;-)

Man er langt fra selv herre over om man lander rollen eller ej, men hvis man ikke gør det helt fundamentale rigtigt, og gør hvad man kan så vælges man fra før man næsten er begyndt.

Tak for at søge og læse færdigt ;-)





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


477 Sidevisninger