Arkiverede opslag

3 dages intensiv kursus/ FORTÆLLING & KARAKTERARBEJDE, KBH


dask nyhed

3 dages intensiv kursus/ FORTÆLLING & KARAKTERARBEJDE, KBH

Deadline inden d. 1. juli 2020

FORTÆLLING & KARAKTERARBEJDE

3 dages intensiv kursus i København for skuespillere Undervisere: Emma Balcazar & Rum Malmros

Tre intensive dage hvor vi lærer at forstå en spillefilms mekanik. Vi fokuserer på den store fortællings struktur og skuespillerens rolle i formidling af en historie, herunder karakterdesign & emotionel formidling.
Skuespilleren får værktøj til at arbejde med impressionistiske oplevelser - designet med udgangspunkt i fortællingens rammer, frem for den mere klassisk story-telling approach som ofte giver en to-dimensionel performans.
På samme måde lærer vi at forstå karakterens rolle i fortællingen som skuespillernes skabelse og bidrag til film. Undervisning veksler med teori, analyse, øvelser og hands-on opgaver, hvor vi filmer key-scener fra et spillefilms manuskript.

Dato: 31 juli-2 august (9.00- 16:00
Antal deltagere: Min.8 / Max. 12
PRIS: 4.875

(Rabat på 200 kr. gives til vores Skuespillerprofiler og Agentprofiler. Læs mere om hvordan du modtager rabatten ved din profil)


Emma Balcazar, Filminstruktør
Uddannet fra Den Danske filmskolen i 2005.
Hun har udviklet spillefilm i samarbejde med bla. Nordisk film, Alphaville pictures & Nimbusfilm. Hendes Novelle film Tro håb og Sex blev nomineret til en Robert i 2013. Fra 2006 til 2020 har hun været ansvarlig for filmskuespil undervisning i Den Danske Scenekunstskole, senest som studielektor. I 2017 fik hun bevilliget et Kunstnerisk Udvikling Stipendiat fra Den Danske Scenekunstskole for at forske i sin egen filmskuespilteknik BALCAZAR TEKNIK, som hendes undervisning er baseret på.
Sidste år stiftede hun The Nordic Film Acting Institut, som fokusere på at træne skuespillere i filmskuespil på elite plan, hvor mentoring, coaching og entreprenørskab er kodeord for eleverne. Hun er også ejer og medstifter af produktionsselskab Potenta, en socialøkonomisk virksomhed som støtter kunstnere i at producere selv.

Rum Malmros, Manuskriptforfatter
Uddannet fra Den Danske Filmskole I 2003
Rum har arbejdet for bla. Danmarks Radio som manuskriptforfatter og episodeforfatter på populære serier som: “Pagten”, “Absalons Hemmelighed” og “Uden for Borgen” der er genindspillet af engelske BBC. Som hovedforfatter for DR på “Vildmarken”, “Fisk”, “Regnvejr” “Det kongelige spektakel II”, samt udviklet spillefilm på flere danske filmselskaber. Børnefilmen “Musen”, (i samarbejde med Pil Maria Gunnarsen) blev udtaget til Berlin Filmfestival, nomineret til en Robert i 2010 og vinder af UNICEF Short Film Award i UK og Short Film Prize pa? BUFF.
Rum har specialiserer sig i plot og karakterudvikling, feedback og kommunikation i kreative processer, samt Didaktik i Filmproduktion.
Siden 2018 har Rum været fast tilknyttet Talentskolen, hvor han på Filmlinjen har holdt adskillige workshops i ideudvikling, manuskriptskrivning, web-serier og filmfortælling, samt givet sparring på elevernes film.



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


622 Sidevisninger