Arkiverede opslag

CastSelv DM 2020 (For alle profiltyper)


dask nyhed

CastSelv DM 2020 (For alle profiltyper)

Deadline inden d. 1. april 2020

CastSelv DM 2020 (For alle profiltyper på DASK-online)

Traditionen tro afholder vi naturligvis vores CastSelv DM.

Vi har haft CastSelv som en del af vores koncept i 8 år, og er stadig de eneste der i DK anvender selftape i alle vores castings. Nogle gange kun som en del af startforløbet, men oftere og oftere hele vejen til rollen.

I disse tider er CastSelv jo oplagt, men på den anden side kan du være ret sikker på at formen for alvor vil finde indpas i alle castingprocesser. Også vores verden er forandret når vi kommer om på den anden side.

ALTSÅ: Skal du have rollen, skal du selv kunne lave selftapes. PUNKTUM!
Hvis du ikke har prøvet det før, er tiden nu til et første gratis forsøg


Sådan foregår CastSelv DM 2020

2. april stiller vi en opgave via vores CastSelvsystem, som alle vores profiler får adgang til at løse fra deres profiler (Gratis deltagelse)

30. april klokken 23.59 lukkes der for indsendelser

Fra 1. maj - 7. maj votere deltagerjuryen og DASK-Online
Fra 8. maj - 14. maj votere Fagjuryen
15. maj har vi fundet vores vinder ;-)

- Alle der deltager med en CastSelv, bliver selv dommere i kampen om at finde vores vinder. Alle deltagere får adgang til vores CastSelvsystem og kan derved se hvordan konkurrenterne har løst samme opgave og give deres stemme. (Info følger efter deadline til vores deltagere)

- De 5 videoer der modtager flest stemmer fra vores deltagere (50%) og DASK-online (50%), vil gå videre til vurdering af vores jury som alene vil afgøre og begrunde hvem der bliver CastSelv DM vinder 2020

Vinderen af CastSelv DM vil modtage et diplom, samt visning af CastSelv for alle brugere af DASK-online, medlemmer som producerende. Herfra siden, via vores facebookgrupper og via vores nyhedsbreve til både brugere og producerende. Stor eksponeringsværdi.

Desuden modtager vores vinder et kursus efter eget valg til en af vores kurser på DASK-online som vi arrangere i 2020 eller i 2021

(Bemærk: Vi kender naturligvis ikke på nuværende nogle datoer eller lokationer for afvikling af disse kurser, som vi har planer om at afholde. Vinderen vil derfor altid kunne vælge undervejs, og til hver en tid have dette kursus til gode også i 2021)


FagJuryen består af:

Anne Ellemann/ SkuespillerAgent fra Teamplayers / http://www.teamplayers.dk/about/

Emma Balcazar/ Skuespillercoach og Filminstruktør/ http://emmabalcazar.com

Jørn Faurschou/ Emmy vindende Filminstruktør og skuespiller/ http://faurschou.dk

Martin Strange-Hansen/ Oscarvindende Filminstruktør/ http://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/martin-strange-hansen


Vurderingsgrundlag

Din skuespillerpræstation vil blive vurderet ud fra et samlet hele. Det er din skuespillerpræstation der gør en god film, som matcher din ide og din fremlæggelse.

Vis os hvad du kan, og tag det seriøst. Vores kendskab til dig betyder noget for dig fremadrettet.

Grib chancen, muligheden er der nu!

Opgaven til CastSelv DM er præsenteret ved opslaget ved din profil!



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


5475 Sidevisninger