Arkiverede opslag

SUPER16 førsteårsfilm søger mandlig tysktalende skuespiller til birolle (Ulønnet) Jylland


dask nyhed

SUPER16 førsteårsfilm søger mandlig tysktalende skuespiller til birolle (Ulønnet) Jylland

Deadline inden d. 2. marts 2020

SUPER16 førsteårsfilm søger mandlig tysktalende skuespiller til birolle (Ulønnet) Jylland

Mandlig skuespiller i alderen 35-60 år søges til Super16 kortfilmen "Så længe vi ikke snakker om de"’.

Filmen følger Sune - over en nat hvor solen, på magisk og mystisk vis ikke går ned - mens han prøver at finde hoved og hale i de ubehagelige rygter der går om hans bedste ven, Casper. I løbet af natten bliver Sune bliver konfronteret med alle de sider af Casper som skræmmer ham, og Sune begynder at tvivle på om Casper virkelig har gjort noget forkert. Men som natten skrider frem bliver han også mindet om hvorfor han elsker Casper og hvor stærkt deres venskab kan være. Sune må finde ud af om sandheden i sidste ende betyder noget, eller om venskabet bevares bedst uden at vide hvad der er sket.

Vi søger en mandlig skuespiller til birollen ’Grillbar medarbejder’, som i en af filmens skældsættende scener, har et kontrovers med hovedkarakteren Sune, da medarbejderen italesætter rygtet på fordomsfuld vis.

Dybdegående skuespil erfaring er ikke påkrævet, men vi ser gerne at du har erfaring indenfor film/teater. Der er intet krav til udseende, men det er et must, at du kan flydende tysk, da karakteren er tysktalende.

Optagelserne foregår i Ringkøbing-Skjern kommune i hhv. Lem og Ringkøbing, det er derfor også et plus hvis du er fra Jylland. Optagelserne vil ligge én dag, og formentlig blive den 15. Februar.

Filmen instrueres af August Aabo, produceres af Michel Ryddeskov og er skrevet af Frederik Rye Nielsen
- alle elever på den selvstændige filmskole Super16 ved årgang #11.

Synes du det lyder som en spændende oplevelse, og er det mon dig vi søger?



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


593 Sidevisninger