Arkiverede opslag

Ansøgning: DYSTOPIA Haunted Castle 2020 - Blodets Forbandelse


dask nyhed

Ansøgning: DYSTOPIA Haunted Castle 2020 - Blodets Forbandelse

Deadline inden d. 15. december 2019

Ansøgning: DYSTOPIA Haunted Castle 2020 - Blodets Forbandelse

Kunne du tænke dig at være en del af det store DYSTOPIA-CREW, som er en flok energiske frivillige i alle aldre der elsker at skabe oplevelser for andre? Så er det nu, du skal slå til! Vi åbner nemlig slotsporten op for uhyggen ved Haunted Castle på Koldinghus for 3. år i træk.

VI SØGER
Engagerede skuespillere, make-up artister, teknikere, instruktører, sikkerhedsvagter, fotografer m.v. Vi har brug for mange forskellige talenter, så hvis der er noget, som du føler, du kan bidrage med, så nævn det i ansøgningen!

VI TILBYDER
Fede oplevelser, samvær med en masse fantastiske mennesker, udvidelse af dit netværk og mulighed for at lære fra nogle af landets bedste. Vi sørger for forplejning, kostumer, make-up, instruktion mm. Som frivillig får man derudover merchandise, fribilletter, invitation til fester og sociale arrangementer, mulighed for overnatning m.m.

PRAKTISK
Haunted Castle har premiere fredag d. 31. januar, og opføres hver fredag og lørdag fra premieren til og med den 15. februar, samt torsdag d. 13. februar. Afvikling vil være kl. 18:30-00:00 alle dage. Make-up, kostume og instruktion foregår fra om eftermiddagen. Du skal som minimum kunne deltage 3 åbningsdage. Derudover afholdes introdag på Koldinghus søndag d. 12. januar og gennemspilning lørdag d. 25. januar.

AUDITION
Der afholdes audition for skuespillere på Koldinghus søndag d. 15. december kl. 11-14 og på Mørkedalsvej 28 i Vejle onsdag d. 18. december kl. 18-21. De der ikke kan deltage i audition, bedes sende en video-audition.

Deadline for ansøgning er søndag d. 15. december



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


888 Sidevisninger