Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Aleksander Sylvan Knutsen: Skuespiller af hjertet!

Deadline inden d. 1. juli 2011407Aleksander Sylvan Knutsen: Skuespiller af hjertet!

Nogle gange vælger vi at skrive lidt omkring vores medlemmer. De som gør en særlig indsats og som på nogen områder er forbilleder for andre, enten pga. det de gør eller måden de gør det på for at få succes som skuespillere... for det er bestemt ikke nemt!


Aleksander Sylvan Knutsen er 25 år og er fra Skien i Norge. (Byen med dramatikeren Henrik Ibsen) Grunden til vi vælger at skrive nogle ord om Alexander er, at han vælger at tage helt fra Oslo til København for at deltage i vores Dubbingkursus i juli.

At Alexander så samtidig har købt livslangt medlemskab, bevidner om at han er villig til at rejse langt for at leve “Kjærligheten” til skuespillet helt ud.

Dette er på mange måder tankevækkende og noget mange danske skuespillere kan lære noget af. Mange synes at afstanden til København er stor, men alt er relativt. Mange tror, at skuespillervejen er statsskolerne, men alt er relativt.

Alexander vælger dubbingkurset, fordi der ikke er noget tilsvarende initiativ i Norge, samtidig har han altid ønsket at bruge sin stemme og er nysgerrig efter at prøve det. Til daglig er Alexander toginformatør og bruger stemmen over højtaleren.

DASK-online forventer i løbet af 2011 at kunne tilbyde Alexander nogle jobs i Norge, så turen ikke bliver så dyr hver gang. DASK åbner i løbet af 2011 en afdeling op i Norge.


Se Alexanders hjemmeside her
www.aleksandersylvan.comOpret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook