Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Skuespillere og statister søges til Valgfilm!

Deadline inden d. 1. maj 2011407

Skuespillere og statister søges til Valgfilm!

Ønsker du som skuespiller at gøre en forskel, kan det at medvirke i en kommende valgfilm måske være din skuesplads.

Bliver der traditionen tro produceret film som der plejer til årets Reklamefilmkonkurrence, Kort&Godt, så vil hen ved 500 film blive produceret. I langt de fleste af disse film vil der indgå skuespillere og statister i en eller anden form.

Via facebook sætter vi dig i forbindelse med alle filmskaberne.
Måske du tilmed har en idé, som nogen kan producere?

Tilmeld dig gruppen herOm Årets konkurrence

Valgkampen er i gang

Landets årlige idé- og reklamefilmkonkurrence, Kort&Godt, har netop udskrevet deres valg. I stedet for at producere reklamefilm, bliver sites 6000 kreative filmskabere og såkaldte “fantaster”, udfordret med at lave anderledes, skæve og sjove valgvideoer for de kandidater som stiller op til det forestående folketingsvalg.

“Vi fik en anderledes idé, som vi bare måtte forfølge. Sådan er det med ideer, nogle tumler man længe med og ender med ikke at blive realiseret. Denne idé var bare for god til at smide på gulvet, og der skal handles nu”, udtaler sites kreative direktør, Tommy Duus.

Valgvideoer er en genre for sig, der blander reportagestilen og dokumentarisme i en pæn og præsentabel fremstilling uden kant og tæft. Ved at udfordre genren og stilen er der lagt i støbeskeen til en masse forslag til “Anderledes” tænkning.

Valgkampen har jo inddirekte været i gang længe og vi hører de samme budskaber igen og igen og. Nu er udfordringen for de kreative at komme disse politiske budskaber og mærkesager på nye flasker, så vi lytter igen og. Det er det der skaber dialog og gør politik dynamisk og spændende.

Konkurrencen er, som den plejer at være, en sikker succes for de innovative, men det kræver, at folketingskandidaterne har mod på at lege med. De skal selv tilmelde sig, ved henvendelse til Kort&Godt. Der er kun plads til en folketingskandidat fra hver parti i hver valgkreds.

Vores valg starter 1. marts og valgdatoen er 1. maj.

Så er det op til dig om du vil vælge at deltage!

Kort&Godt: Valget er dit!

Læs mere på hjemmesiden her

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook