Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Velkommen til Dansk skuespillerkatalogs hjemmeside

Deadline inden d. 1. december 2011407


Velkommen til Dansk skuespillerkatalogs hjemmeside.

Dansk skuespillerkatalog (DASK) har eksisteret siden maj 1999, og er med årene blevet toneangivende i Dansk Film.

Caster og indehaver af DASK-online, Tommy Duus, har opbygget et ganske enestående kontaktnetværk som flittigt bliver benyttet af castere, producenter, instruktører samt af de mere end 1500 officielle medlemmer af DASK-online. Netværket omfatter også amatørscener, professionelle teatre, organisationer og foreninger.

DASK-online har over 2500 daglige besøgende. Siden opdateres hver dag. Konceptet bag DASK-online er på mange områder anderledes end andre castingbureauer.

DASK-online er det eneste castingsite, der selv caster skuespillere og koordinere statister foruden af formidle andres castings og efterspørgsler på statister. Du har derfor med DASK-online fagligheden i orden samtidigt med et stort og bredt udbud af jobs.

DASK-online er det eneste castingsite, der gør en dyd ud af at træne sine medlemmer og udbyder i årets løb en lang række kurser. Vi finder det yderst vigtigt, at dem vi sender på opgave løser opgaven godt. Det gør at vores kunder vender tilbage og at vores medlemmer lander de roller de kommer til casting på.

DASK-online er det eneste castingsite, der aktivt skaber jobs. Igennem reklamefilmkonkurrencen Kort&Godt bliver der hvert år produceret mere end 500 reklamefilm, med masser af jobs og netværk til følge for vores medlemmer.

DASK-online er det eneste castingsite, der aktivt modarbejder de tendenser der er i markedet. Tendensen er, at specielt statister ikke lønnes/aflønnes for deres arbejde. Dertil har DASK-online skabt Kulturpuljen.dk. Det er naivt at tro, at vi alene kan vende denne udvikling, men vi vil gøre alt for at skabe værdi for de som arbejder for os.


Tak!

Vi håber, at gøre en forskel!

Mvh
Tommy Duus

DASK- Vi spiller en rolle, hele livet!

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook