Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Hvad sker der? Jeg hører aldrig fra nogen!

Deadline inden d. 1. januar 2018


Hvad sker der? Jeg hører aldrig fra nogen!

Ja, den sang har vi jo hørt før. Mange gange faktisk. Og når vi høre denne sang, så skal vi lytte... og det gør vi.

Vi skal gøre vores del af arbejdet og det arbejder vi på hver eneste dag også i weekenden.

Lad det være sagt med det samme. Med 25.000 profiler er du ikke den eneste der er i betragtning til jobbet. Når det er sagt, vidner det jo om at du skal gøre en indsats for at blive set i vores system, alle kan selvsagt ikke ligge på side 1.

Du skal være "Top of mind" hos os og alle dem der søger via vores system... men også huske på at de der søger, jo ikke kender dig. Kender de dig, ville de jo bare ringe til dig hvis du kunne bruges til rollen?


Hermed en tjekliste. Kan du vinke dem af, burde du få henvendelser, løbende.


1. Din profil er opdateret med både tekst og billeder?
(Mange profiler har ingen billeder, og så sker der Absolut INTET)

Mange profiler har billeder, men direkte ubrugelige til formålet. Følg venligt vores billedvejledning eller billedskabelonerne som rettesnor i forhold til form og størrelse. Kun ca. 15% vælger besynderligt nok at følge vores vejledning

Mange profiler har ingen tekstopdateringer. Hvis du ikke skriver noget om dig selv kommer du bagerst i køen og den kø kan være lang. Vi skal vi lære dig at kende, så hvis du intet skriver virker du uengageret og som en der bare har oprettet en profil for sjov... Vi henvender os til dem vi kan mærke.

2. Skriv rigtige kontaktoplysninger
(Faktisk omkring 1% skriver forkert telefonnummer)
Og HUSK, Vi henvender os KUN telefonisk mht. jobs... IKKE over mail.

TIP: Se vores Plus+ profiler fra forsiden, her kan hentes inspiration hvordan det "Skal" gøres, men også hvordan det "ikke" skal gøres.

Profilen er dit vindue til os... Vi kender dig jo ikke. Derfor signalere din profil meget om hvor ambitiøs du er.

3. Vær opsøgende på vores opgaver
Det er en kæmpe forudsætning for at få jobs at man selv er opsøgende på det vi hver dag smider op. Det er langt fra alt der passer og kan passe ind, men hvis du følger med kommer der også noget til dig... og du har faktisk rimelige chancer, for langt de færreste følger med. men nogle opgaver er naturligvis mere populære end andre.

Og vi og vores producerende kan se hvor aktiv du er. De mest aktive rangeres nemlig højest i vores system. De der engagere sig, vil vi også gerne benytte.

4. Vær aldrig kræsen
Hvis du ikke bor i en af Danmarks 3-4 største byer, så tag handskerne på for du skal rejse efter job... og du skal selv betale. Naturligvis er der en grænse for hvad økonomien tillader, men filmproduktioner kommer ikke ofte til Skagen eller Gedser... og ulønnede jobs, som der er mange af, er faktisk dem der giver dig de lønnede jobs en dag. Hvem gider betale for uerfarne skuespillere, eller bruge tid på at caste dem?


Vi anbefaler, at man kigger forbi hjemmesiden min. et par gange om ugen og logger på sin profil. Ikke alle vores opslag er jo på forsiden og mange ting slår vi slet ikke op.

Mvh
Tommy Duus

Caster og Branchevejleder


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook