Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Vi har nok mere travlt end du tror?

Deadline inden d. 1. januar 2018


Vi har nok mere travlt end du tror?

Hvis du er en af de som besøger vores hjemmeside en gang hver 14 dag misser du rigtigt mange opgaver. Mange af vores opslag har kort deadline (Specielt reklamefilm), hvorfor du misser muligheden for at søge.

Er du en af dem som besøger vores side ofte, men som ikke logger ind, misser du også nogle opgaver. Det er kun udvalgte nyheder du kan se i vores oversigt fra forsiden??

Vælger du, at besøge hjemmesiden, igen uden at logge ind svinder din chance for direkte henvendelser... altså der hvor producerende er opsøgende på dig (Ikke som i opslag, hvor du er opsøgende på dem) Fordi at de der logger ind kommer først i vores søgning. Med ca. 1000 daglige logins kommer du hurtigt langt tilbage i søgningen med bare en uges fravær.

Grundet vores mangesidet kompetencer og netværk forestår vi både castings, statistkoordinering og den lidt simplere formidling. Det gør at profiler her fra DASK-online kommer i en lidt bredere betragtning når der skal findes cast.

Af samme årsag, har vi fingrene i bolledejen med mange produktioner samtidigt, hvilket gør at vi hver dag sender mange af vores brugere på optagelse.

Du kan herfra se udvalgte aktuelle opslag: KLIK HER

Du kan herfra få dig et overblik over hvad vi har haft i hænderne, bare på opslagssiden, de sidste mange år... og det er ikke småting: KLIK HER

Vi håber at se dig på DASK-online, så tit du magter det... Din aktivitet giver jobs i den sidste ende ,-)

Mvh
Tommy Duus

Caster/ statistkoordinator og formidlerOpret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook