Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Profilinfo: Om Plus+ profiler på DASK-online

Deadline inden d. 1. januar 2018


Profilinfo: Om Plus+ profiler på DASK-online

Nedenfor er den tekst du bliver mødt af på vores profilinfo side. Nederst i opslaget her vil du kunne læse mere uddybende om de forskellige punkter...

Plus+ Profil (Først udløb januar 2018) 800 kr.

Med en Plus+ får du desuden...

• Synlig kontaktbar profil på forsiden for alle filmproducerende i hele norden
• 20-30% Rabat på DASK Kurser
• Jobgaranti
• Optagelse på vores Skuespilleruddannelse (DNA) (Uge 7)
• Gratis sponsoreret hjemmeside til en værdi af 816 kr.
• Profil slettes automatisk, hvis du ikke har været logget ind i et år


Med en Plus+ profil kan du ikke komme højere i vores system. Først har du en gratis profil med masser af muligheder, dernæst udvidet profil med endnu flere muligheder og nu med en Plus+ profil kommer du helt frem i førersædet... og du beholder naturligvis alle de fordele som med de andre profiltyper ;-)

Plus+ profiler koster 800 kr. og udløber ved årsskiftet, som kun kan aktiveres hvis du i forvejen har en udvidet profil (årskort/Livslang eller ungdomsmedlemskab)

Fra årsskiftet skal du igen selv aktivt forny dit medlemskab, hvis dette er dit ønske. Vi hæver ikke penge fra din konto og det forlænges IKKE automatisk. Ja, vi fortæller dig faktisk ikke engang at den udløber. Det skal du selv være opmærksom på. Det er din aktive handling.

Med en Plus+ profil, betaler du for at alle castere, statistkoordinatorer og filmproducerende kan kontakte dig direkte... helt udenom DASK. Ved at klikke på din profil kan de kontakte dig direkte. De skal ikke oprette en profil eller betale... men kan kontakte dig direkte (telefonisk/SMS)

Er du sulten, ambitiøs og har du tiden, er du fleksibel og vil du booste dit netværk til fremtidige opgaver er vores Plus+ profiler noget for dig.

Alle jobs er i spil, men du kan jo altid takke nej, hvis det ikke passer ind i planerne... men bud efter dig, det kommer der!

Jobgaranti. Ja, det finder du ikke nogen steder i hele verden, andre steder end her. Har du haft en Plus+ profil i et år, uden at være på job giver vi dig simpelthen et helt års Plus+ profil igen helt gratis.

HUSK dog, at Plus+ profilen ikke er en: "Nu er jeg Plus+ og skal ikke selv være aktiv, men jeg forventer at telefonen ringer og jeg kan være kræsen" profil.

NEJ. Vi stiller krav til at din profil er udfyldt med tekst og billeder som vi anviser. Din profil skal sælge dig, ikke det modsatte. Her har vi en forventning til at du bruger tid på det og sætter dig ind i det.

Tag evt. et kig på vores Plus+ profil fra forsiden. Så kan du selv vurdere, hvem du synes sælger sig selv og hvem der ikke gør?

Skuespilleruddannelsen DNA: "Den Nye Autodidakte", har optagelse i februar måned i uge 8 og løber helt frem til december samme år. Alle kan blive optaget på vores uddannelse. Det handler ikke om hvor dygtig du er, men hvor dygtig du gerne vil blive. Bliver du Plus+ efter den 17. februar er DNA IKKE en del af Plus+ profilen, hvorfor prisen på PLUS+ reduceres til 500 kr.

Læs mere om DNA: KLIK HER

Du modtager så stor rabat på vores kurser, at pengene mere eller mindre er tjent hjem efter et kursus... Vores interesse er jo at klæde dig på bedst muligt, så det er dig der lander rollen?

Som et af flere led i din eksponering sponsorere vi dig en gratis hjemmeside i hele 12 måneder. Du finder et link du kan aktivere direkte fra din profil fra vores nyhedsoversigt. Du bestemmer helt selv om du vil aktivere en hjemmeside og hvad du vil bruge den til. Vi vil bare rådgive dig til at få alt den synlighed du overhovedet kan skabe... Her er en personlig hjemmeside ret unik ;-)

Dit aktivitetsniveau er helt og aldeles afgørende for om du for job overhovedet. Det er uanset hvilken profiltype du har. Vi sletter rundhåndet profiler der ikke har været aktive i et år. Er du helt passiv i et år, har du ganske givet mistet interessen. Vi vil kun fokusere på de profiler der oprigtigt har et ønske om at medvirke.

I linkmenuen under "Viden om", kan du få mange gode råd til hvordan DASK-online og branchen i øvrigt fungere. Vores vejledning er, at du tager dig den fornødne tid til at læse dette igennem. Det vil ruste dig bedre, fordi du vil vide bedre... Den viden vil give dig jobbet i den sidste ende. Alle de som ikke vælger at læse det vil forblive arbejdsløse...

Tak fordi du læste så langt ;-)

Mvh
Tommy Duus

Caster og indehaver af DASK-online

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook