Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Profilinfo: Om Udvidede profiler på DASK-online

Deadline inden d. 1. januar 2018


Profilinfo: Om Udvidede profiler på DASK-online

Nedenfor er den tekst du bliver mødt af på vores profilinfo side. Nederst i opslaget her vil du kunne læse mere uddybende om de forskellige punkter...


Med en udvidet profil får du ud over alt det du får med en gratis profil, desuden... (Udløber først i januar 2018)

• Synlig kontaktbar profil for alle filmproducerende i vores kundedatabase
• Fuld adgang til alle opslåede statist- og teaterjobs (Første prioritet)
• Fuld adgang til alle castingopslag
• Fuld adgang til alle Lønnede opgaver
• Fuld adgang til alle lukkede castings
• Fuld adgang til vores CastSelv værktøj
• 10-15% rabat på alle DASK Kurser
• Fuld adgang til ca. 500 undervisere i drama/ sang og dans (Fra Forbundet)
• Fuld adgang til vores Julemands- og Nissepigeregister (Lønnede jobs)
• Gratis sponsoreret hjemmeside til en værdi af 358 kr.
• Profil slettes automatisk, hvis du ikke har været logget ind i et år


Bemærk: Udløbstiden for børn (ungdomsprofil) er først i det år de fylder 18 år. Betalingen er et engangsbeløb på 800 kr.

Bemærk: Livslang Udvidet profil gælder alle de samme fordele som med en alm. udvidet profil. Her er der blot tale om en betaling af 2400 kr.


Med vores gratis profil får du adgang til en del af vores koncept. Med en udvidet profil får du del i en straks mere værdifuld del af konceptet... Men alt hvad du får med din gratis profil fortsætter ;-)

Vores udvidede profiler koster 600 kr. og udløber automatisk ved årsskiftet. Her nulstiller vi altså alle udvidede profiler og man skal da atter selv aktivere sin udvidede profil, hvis man fortsat har dette ønske.
Vi hæver ikke dine penge automatisk og vi minder dig faktisk heller ikke om at du skal betale igen. Det er din aktive handling og du skal selv opdage og opsøge dette behov.

Jo før på året du opgradere din profil, desto længere medlemskab får du for de 600 kr. For din profil udløber ved årsskiftet.

Alternativt kan du købe Livslang udvidet profil til 2400 kr. Så vil din profil fortsætte med at være udvidet og du skal aldrig tænke på fornyelse. Du skal dog bemærke, at også Livslange profiler slettes hvis man ikke har været logget ind i min. et år. Har man livslang profil får man naturligvis en lidt længere snor, men det er dit eget ansvar, at være aktiv.

Et andet alternativ er vores ungdomsprofiler til 800 kr. Dette er også et engangsbeløb. Her udløber din udvidede profil dog først i det år du fylder 18 år. Læs mere om denne medlemskabstype i nyhedsoversigten.

Med en udvidet profil Årsmedlemskab/ Livslang eller ungdomsmedlemskab bliver du synlig for alle de som vi giver adgang til vores skuespillerdatabase.
Og nej, Gud og hver mand for ikke denne adgang. Den betaler man for at få. Og adgang gives kun efter vi har snakket med kunden i den anden ende. På denne vis sikre vi, at dem vi lukker ind har ambitioner og hensigter der matcher vores koncept... At finde skuespillere og statister til fiktion... Ikke RealityTv, ikke Tv programmer, Ikke som samplere, Ikke som publikummer... men fiktion.

Dem vi giver adgang har direkte adgang til alle de informationer du angiver ved din profil. De tager kontakt til dig telefonisk. Dvs. via sms eller ved at ringe. Ingen mail. Du skal mærke at der er nogen i den anden ende. Mails bliver alt for upersonlige.

Fuld adgang til alle opslag. Naturligvis har du adgang til alle opslag, men modsat gratis profilerne bliver din ansøgning set først og du har adgang til alle de opslag som er lønnede. Det er vores måde at sikre, at du har en chance for at tjene dine udgifter hjem igen. Kun hvis vi ikke kan finde de "Rigtige" blandt vores udvidede profiler kigger vi på de der er gratis. Et logisk prioritetssystem synes vi.

Med din udvidede profil får du adgang til alle de lukkede castings. Altså de castings du aldrig høre om eller bliver slået op. (De åbne) Det er den store fordel ved en udvidet profil. Du inviteres før alle andre.

Her kan vi fremhæve de mange kortfilmproducerende der har adgang til din profil. De er guldægget i din fremtidige karriere som filmskuespiller. Medvirker du ikke i kortfilm, kommer du ikke længere end til statistjobs. Vi har gjort et mangeårigt forarbejde som du her kan nyde godt af ;-)

Adgang til vores CastSelvsystem. Vi udviklede CastSelv tilbage i 2011 og vi er stadig de eneste der anvender dette som en officiel del af vores casting. Læs mere om de mange fordele ved CastSelv på hjemmesiden. Du skal ikke lave mange CastSelvopgaver før hele din udvidede profil er sparet i transportomkostningerne alene?

Vi har udviklet en lang række kurser på DASK-online, hvor vi differentiere prisen efter medlemskabstype. Her spare du typisk mellem 10-15% på Online filmskuespillerskole og dubbingkurser, castingfotografering mv.

Adgang til 500 undervisere fra Skuespillerforbundet. Siden 2002 har vi lavet aftaler med skuespillere, sangere og dansere som er medlemmer af Dansk Skuespillerforbund. Via vores liste kan du kontakte disse personligt i forhold til at få privat undervisning. Enten som dygtiggørelse eller coaching generelt, men i særdeleshed i forhold til optagelsesprøverne på skuespillerskolerne. Listen ligger ved din profil.

Ved juletid kan du komme på lønnede opgaver via DASK-online, enten som julemand eller nissepige. Her har vi også et ret enestående koncept som du kan læse mere om når vi nærmer os Jul og dette bliver aktuelt.

Når du har opgraderet til en udvidet profil på DASK-online sponsorere vi dig en gratis hjemmeside i 6 måneder. Du finder et link du kan aktivere direkte fra din profil fra vores nyhedsoversigt. Du bestemmer helt selv om du vil aktivere en hjemmeside og hvad du vil bruge den til. Vi vil bare rådgive dig til at få alt den synlighed du overhovedet kan skabe... Her er en personlig hjemmeside ret unik ;-)

Når vi tager henvendelse til dig fra DASK-online mht. jobs og lignende bliver det telefonisk. Altså via SMS eller via opkald. Vi sender IKKE mails. Du vil modtage nyhedsbreve fra os en til to gange om ugen, men dette er generelle nyhedsopdateringer for alle. Nyhedsbrevene kan du selv afmelde i nyhedsbrevet, men vi håber at du ser disse som en service og ikke som et irritationsmoment. I såfald skulle du overveje helt at få slettet din profil!

Dit aktivitetsniveau er helt og aldeles afgørende for om du for job overhovedet. Det er uanset hvilken profiltype du har. Vi sletter rundhåndet profiler der ikke har været aktive i et år. Er du helt passiv i et år, har du ganske givet mistet interessen. Vi vil kun fokusere på de profiler der oprigtigt har et ønske om at medvirke.

I linkmenuen under "Viden om", kan du få mange gode råd til hvordan DASK-online og branchen iøvrigt fungere. Vores vejledning er, at du tager dig den fornødne tid til at læse dette igennem. Det vil ruste dig bedre, fordi du vil vide bedre... Den viden vil give dig jobbet i den sidste ende. Alle de som ikke vælger at læse det vil forblive arbejdsløse...

Tak fordi du læste så langt ;-)

Mvh
Tommy Duus

Caster og indehaver af DASK-online

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook