Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Profilinfo: Om Gratis profiler på DASK-online

Deadline inden d. 1. januar 2018


Profilinfo: Om Gratis profiler på DASK-online

Nedenfor er den tekst du bliver mødt af på vores profilinfo side. Nederst i opslaget her vil du kunne læse mere uddybende om de forskellige punkter...Gratis profil (Ingen udløb)

Med en gratis profil får du...

• Synlig kontaktbar profil i vores online arkiv når vi caster (IKKE Forsiden)
• Adgang til ALLE opslåede statist- og teaterjobs
• Tilmelding til Akutregister for statister
• Tilmelding til Teaterregister henvendt til teaterscener
• Filmskuespillerskoler for unge (13-19 år) (Gratis undervisning)
• Gratis sponsoreret hjemmeside til en værdi af 179 kr.
• Profil slettes automatisk, hvis du ikke har været logget ind i et år

Bemærk: Vi henvender os kun telefonisk (Via opkald eller via SMS)
Nyhedsmail kan afmeldes via nyhedsbrevet.

Bemærk: Din profil slettes UDEN varsel hvis den ikke opdateret med tekst, billeder og gyldig kontaktinformation.
Forklaring:

Gratis profiler kan oprettes direkte fra vores forside eller via link fra bunden af vores opslag. Og det er gratis... Med gratis betyder det, at det IKKE koster penge ;-). men du modtager naturligvis da ikke hele vores konceptpakke...

Gratis profiler udløber ikke mm. du selv opsiger den ved at henvende dig via sms eller via mail.
Er din profil ikke opdateret med tekst, billeder og gyldig kontaktinfo, eller skriver du ting som ikke er passende på en sådan profil tager vi os den frihed at slette din profil helt uden varsel.

Du kan kun oprette en profil pr. e-mail. På denne vis sikrer vi i højere grad ikke at have dobbeltprofiler på vores side.

Med en Gratis profil er det KUN DASK-online der har adgang til dine profilinfo, mm. du er opsøgende på opslag. Først her giver du selv andre adgang til din profil.
Når vi caster eller statistkoordinerer benytter vi os i stor grad af vores gratisprofiler. Er din profil opdateret på behørig vis skal vi nok kontakte dig, når opgaven kommer...

Med din gratis profil har du også en helt anden mulighed. Du kan selv være opsøgende på de mange statistopgaver som vi i løbet af året poster på hjemmesiden. Disse opslag kan være vores egne, eller fordi vi assistere andre statistkoordinatorer i deres arbejde... eller at det blot er noget vi formidler videre. I grundreglen er alle statistopgaver tilgængelige for dig med en gratis profil.

Ganske som med statistopslagene, kan du søge alle teaterrelaterede opgaver fra din gratis profil. Kun lønnede teateropgaver er forbeholdt vores udvidede profiler. Men der er altid masser af auditions du kan være opsøgende på.

Fra din profil kan du tilmelde dig vores Akutregister for statister eller vores teaterarkiv. Du kan finde dem og læse nærmere under vores nyheder. Generelt vil det give dig med en gratis profil noget større mulighed for job hvis du tilmelder dig som anvist her.

Siden 2001 har DASK haft filmskuespillerskoler for unge mellem 13-18 år. Og denne undervisning er GRATIS og GRATIS for alle. Hvorfor og hvordan kan du læse mere om i vores nyhedsoversigt.

Når du har oprettet en profil på DASK-online sponsorere vi dig en gratis hjemmeside i 3 måneder. Du finder et link du kan aktivere direkte fra din profil fra vores nyhedsoversigt. Du bestemmer helt selv om du vil aktivere en hjemmeside og hvad du vil bruge den til. Vi vil bare rådgive dig til at få alt den synlighed du overhovedet kan skabe... Her er en personlig hjemmeside ret unik ;-)

Når vi tager henvendelse til dig fra DASK-online mht. jobs og lignende bliver det telefonisk. Altså via SMS eller via opkald. Vi sender IKKE mails. Du vil modtage nyhedsbreve fra os en til to gange om ugen, men dette er generelle nyhedsopdateringer for alle. Nyhedsbrevene kan du selv afmelde i nyhedsbrevet, men vi håber at du ser disse som en service og ikke som et irritationsmoment. I såfald skulle du overveje helt at få slettet din profil!

Dit aktivitetsniveau er helt og aldeles afgørende for om du for job overhovedet. Det er uanset hvilken profiltype du har. Vi sletter rundhåndet profiler der ikke har været aktive i et år. Er du helt passiv i et år, har du ganske givet mistet interessen. Vi vil kun fokusere på de profiler der oprigtigt har et ønske om at medvirke.

I linkmenuen under "Viden om", kan du få mange gode råd til hvordan DASK-online og branchen iøvrigt fungere. Vores vejledning er at du tager dig den fornødne tid til at læse dette igennem. Det vil ruste dig bedre, fordi du vil vide bedre... Den viden vil give dig jobbet i den sidste ende. Alle de som ikke vælger at læse det vil forblive arbejdsløse...

Tak fordi du læste så langt ;-)

Mvh
Tommy Duus

caster og indehaver af DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook