Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Drømmer du om at blive skuespiller? Skal du ikke læse videre her!

Deadline inden d. 1. januar 2018


Drømmer du om at blive skuespiller?

Tænk en gang lige 2 sek. over den formulering? Er du virkelig bare en drømmer?

Spørgsmålet er, om du drømmer om at blive skuespiller, eller om hvorvidt du har ambitioner om at blive skuespiller. Der er faktisk milevidt forskel.
Hvis du drømmer, er du noget du håber sker en dag, lidt ved en tilfældighed, måske. Har du ambitioner, er det noget du retter din energi og din tid hen imod.

Mange der drømmer om en skuespillerkarriere venter på, at tingene sker og at telefonen ringer, eller at man er heldig at få en rolle en dag ved at en caster stopper en på gaden. Men der er ikke noget der er mere forkert. Du får ikke rollen ved et tilfælde, men fordi du er dygtig til at udfylde denne, og overtrumfer alle andre der er til casting. Du får ikke rollen i en større produktion uden at være til casting, og du bliver ikke inviteret, hvis du ikke gør en indsats for at blive set af de rigtige!

Det fordrer, at du selv er opsøgende, netværksparat, i træning og er forberedt.

Der er kun en der får rollen. Når der så har været 50 til casting på rollen giver det jo selvsagt 49 afslag. Men det har ikke været spild af din tid, hvis du har været forberedt, er kommet til tiden, har vist interesse og er i træning. Så ringer vi til dig igen, fordi du er dygtig og har den rette indstilling. Dig vil instruktøren gerne arbejde med på et andet projekt, hvor rollen er mere dig end denne, hvor du fik afslag.

Du skal ikke fortælle os, at du har ambitioner, du skal med handling vise os det. Den måde du viser os det på, er ved at være i gang med faget. Du laver teater, er i en teatergruppe, tager filmskuespillerkurser, laver castingtræning og måske laver du dine egne videoøvelser eller kortfilm. Du skal ikke fortælle os at du er ambitiøs, men vise os det... ellers er du måske i den store kategori af drømmere!

Hvis du tager et kig på Plus + profilerne i vores "offentlige katalog" på dask-online, (eller din egen herfra siden) kan du netop se, at vi prioriterer, at folk beskriver deres ambitionsniveau, og at dette felt også kommer før øvrige erfaringer. Det er fordi, denne beskrivelse faktisk overtrumfer dit erfaringsgrundlag. Du må huske på at castere og filmproducerende, som finder dig via din profil, jo ikke kender dig.

Dine ambitionsniveau skal derfor stemme overens med dit CV. Vi skal kunne se at du er i gang, enten at du netop har været på optagelse, er midt i dit eget filmprojekt... eller dygtiggører dig.

Se vores Plus+ profiler og lad dig inspirere: KLIK HER


Mvh
Tommy Duus

Caster og Branchevejleder

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook