Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Drømmen lever: Daniel fra Herning, videre fra Star Wars casting

Deadline inden d. 1. december 2017


Drømmen lever: Daniel fra Herning, videre fra Star Wars casting

Efter en lang, lang lørdag i Manchester er 19 årige Daniel Lenz fra Herning stadig en af kandidaterne til at lande rollen som “Thomas” i de kommende Star wars film.

Drømmen lever stadig for Daniel, som må siges at være kommet igennem det første store nåleøje. 2700 andre håbefulde stod i køen, men Daniel Lenz fra Herning blev spottet, pillet ud af køen og sendt videre til interview. Mange der kom videre til interviewet kom ikke videre herfra, men Daniel gik hele vejen. Uden tøven fik han replikker i hånden og bedt om at komme igen 4 timer senere af casteren.

Sammen med ca. 50 andre sad Daniel nu i lokale med konkurrenter til rollen, og Daniel kom først for. 2 minutter senere havde han leveret hvad casterne ville have.

Daniel var selv tilfreds med præstationen og der var ikke noget han ville have gjort anderledes fik han chancen igen. Herfra er der bare at vente på om Daniel skal bruge endnu flere penge på transport til det Engelske til et yderligere CallBack. Mon ikke det er penge givet godt ud, uanset resultatet.

Dansk Skuespillerkatalog forventer at sende omkring 100 af vores spillere til casting i det Engelske over de næste 3 uger... og jo folkens, det kan skam lade sig gøre.

En ting er at være typen de leder efter, det kan man ikke gøre så meget ved. Men du skal være forberedt på interviewet. Se vores vejledning ved din profil!

Tillykke til Daniel Lenz herfra... Vi følger ham tæt!

Se Daniels Plus+ profil: HER


Mvh
Tommy Duus

Caster og branchevejleder


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook