Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Kvindelig skuespiller søges til kortfilm, Nordjylland (CastSelv i hele landet)

Deadline inden d. 1. december 2013


Kvindelig skuespiller søges til kortfilm, Nordjylland

Vi søger kvindelige skuespillere til en kortfilm, der skal filmes i januar. (Frederikshavn)

Filmen handler om Carl, en meget organiseret ung mand, der ynder at planlægge sig gennem tilværelsen. Da han planlægger, at han og kæresten Signe skal flytte sammen, får hun svært ved at sige nej. Hun tager på ferie til København og kommer efter en uge hjem igen og fortæller, at hun er blevet forelsket i en kunstner, og derfor ikke kan være sammen med Carl længere. Carls verden går i stykker, og hans bror, der med sin kluntethed og spontanitet er nærmest det modsatte af Carl, må organisere sig for at få Carl op at stå igen.

Har du lyst til at spille rollen som Signe? Signe skal både være forsigtig, forlegen og sød, men også selvstændig, frustreret og vred, udviklingen fra ung til voksen kan derfor siges at være meget tydelig i Signes karakter. Hvis du har lyst til at komme med dit bud på rollen som Signe, må du meget gerne sende en castselv-video, hvor du starter med at fortælle lidt om dig selv, og derefter spiller din fortolkning af Signe i scene 2 og scene 5.


Filmen skal skydes i januar over to weekender (én for dit vedkommende), og vi håber på at kunne lave en læse-/kostumeprøve engang i slutningen af november. 


Sådan kommer du i betragtning!

Opret profil (Gratis)

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook