Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Skal vi hjælpe dig økonomisk, læs her hvordan?

Deadline inden d. 1. november 2013


Skal vi hjælpe dig økonomisk, læs her hvordan?

Fremadrettet hjælper vi vores "Plus+ profiler", med funding til uddannelse og dygtiggørelse. Kunne du tænke dig samme form for hjælp som vi giver Maria? Se video her

Maria Hochnowski er en af vores mange ambitiøse medlemmer. Hun vil gøre hvad der skal til for at komme til at leve af sin passion. “Dansen”. Dansen har i mange år været Marias liv, og hun har rejst jorden rundt for at dygtiggøre sig og for at etablere et netværk, som kan give hende job når hun er dygtig nok.

Hun er netop blevet optaget på en anerkendt Danseskole i N. Y. og er i gang med et ni måneders forløb, som ved gennemførelsen vil give hende det endelige skub til, realistisk, at komme til at gøre dansen til hendes levebrød.

Alle ildsjæle, som brænder for kunsten, ved, at dygtiggørelse og udlevelse af ambitioner, kræver midler i form af rede penge men også moralsk støtte. Man skal være gjort af et helt bestemt stof, for at handle som Maria. Det bakker DASK-online 110% op om. Hun har om nogen allerede vist, at hun ikke lever i en illusion, men satser hele butikken.

Sådan gør vi
Vi deler Marias crowdfundingprojekt med hele vores netværk, som rammer 100.000 modtagere i vores nyhedsbreve, masser af likes via facebook og naturligvis besøgende via DASK-online, virksomheder via Kulturpuljen.dk og via pressen. Vi bygger det op i etaper og har sammen med Maria lavet en strategi for markedsføring. Vi på DASK-online har et ønske om at Crowdfunding også kan komme til at fungere i Danmark, så også du kan finde økonomisk hjælp af disse kanaler, med eller uden vores hjælp.

Hvad med dig? Vil du bakke op hvis du kunne? Skal vi ikke sammen sparke en tradition i gang, så crowdfunding i Danmark bliver virkelighed!

Du kan bakke op på 2 måder:
1. “Like” denne nyhed via facebook og skriv en opfordrende besked til dit netværk.
2. Læs mere om Marias rejse og støt hende direkte med et symbolsk beløb via Crowdfundingportalen: www.booomerang.dk (Bemærk: 3 o’er)

Se Marias “Offentlige profil” : KLIK HER

Med et lille beløb, kan du gøre en kæmpe forskel for en du end ikke kender, men som vil være dig evig taknemmelig.

Støtter du Maria Økonomisk giver vi dig til gengæld vores e-version af castingbogen "Casting og audition for skuespillere og statister", helt gratis! Du bestemmer selv, hvor stort et beløb du vil donere!

Mvh
Tommy Duus

DASK-online

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook