Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Skuespillere søges til videokunstinstallation, Lønnet

Deadline inden d. 1. december 2013Skuespillere søges til videokunstinstallation, Lønnet

Der søges skuespillere til videokunstinstallation Drifting. Drifting bygger på en reel begivenhed, hvor en mand findes midt i Skagerak på en tømmerflåde. De forskellige instanser af politi og immigrationsmyndighed kan ikke finde ud af hvem han er. Han nægter at sige noget. Vi befinder os i et identitetsløs limbo, i ingenmandsland mellem individ og stat.

Der søges en mandlig skuespiller ml 25 og 50 år. Normal bygning, gerne til den senede type, med et godt blik i øjnene. Gerne bosiddende i Jylland. Rollen er uden replikker. Det drejer sig om 5-7 ikke sammenhængende optagedage, ca. 3 halve dage på tømmerflåde på havet og 3 sammenhængende dages rekonstruktion af virkelige begivenheder i Sverige.

Her instrueres live foran kamera, hvor en af de reelt involverede betjente instruerer skuespilleren om hvordan manden sad, hvordan hans humør var etc. Tømmerflåde optagelserne skydes snarest muligt. Det er således en rolle uden de store forberedelser, en del af clou`et er jomfrueligheden foran kameraet. Man skal dog have en empatisk evne til at indleve sig i hovedrollen: en mand findes på en tømmerflåde, myndighederne er ikke i stand til at finde ud af hvem han er og han nægter at tale. Værket handler om individer contra stater og om hvordan man takler, når personer er uden identitet.

Der vil blive aftalt et møde/casting snarest muligt før udvælgelse.

Transport og udgifter til overnatning betales + 119 kr. i timen som udgangspunkt. Men vigtigst er det at finde den helt rigtige. Dig?Sådan kommer du i betragtning!

Opret profil (Gratis)

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-onlineOpret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook