Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Julekalender i 31 afsnit søger skuespillere

Deadline inden d. 10. oktober 2013


Julekalender i 31 afsnit søger skuespillere, KBH

HUSK: Du kan oprette gratis profil: KLIK HER


Kan du lide at spille skuespil? Kan du lide at lave film? Kan du lide julen? Og kunne du tænke dig at medvirke i et ambitiøst ulønnet julekalenderprojekt? Så læs videre her:

 

Vi er i gang med at udvikle en lille julekalender, der vil komme til at ligge på Youtube og Facebook. Der er et skillet over handlingen gennem julekalenderen, men vi vil sammen komme med idéer og udvikle selve indholdet af afsnittene; hvad der skal gøres, og hvad der skal siges.

   Historien handler om en flok forskellige mennesker, der hver især får ødelagt deres egentligt planlagte jul på den ene eller den anden måde, og ender med at skulle holde jul sammen. Ikke alle kender hinanden, men de ender alligevel med, at blive som en lille familie med både sjove stunder og skænderier.

   Genren er sort humor med et drys af drama og alvor. Vi vil belyse en masse konflikter, der bliver sjovere fordi personerne ikke rigtig kender hinanden, og du vil selv være med til at udvikle det. Lidt erfaring er en fordel, men ikke et krav, da lysten og viljen er endnu vigtigere. Vi vil sammen arbejde på at skabe en julekalender som kan underholde folk, og hive dem med ind i en historie, der vil få dem til at glemme tid og sted for en kort stund.

 

DER SØGES:

 

SKUESPILLERE:

En mand mellem 55-60 år. Kvinder mellem 40-70 år. En mand mellem 40-50 år gerne skaldet eller meget lidt hår, skal have et råt udseende, og gerne være trænet med tatoveringer. En kvinde mellem 19-25 år. Drenge og piger mellem 7-16 år. Samt særlige typer af alle arter mellem 14-90 år.

 

Sådan kommer du i betragtning
For at have mulighed for at søge denne og alle andre opslag, som formidles fra vores side og adgang til vores system, netværk og koncepter, kræves det, at du som minimum har en gratis profil på DASK-online.


Opret Gratis profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-online

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook