Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Udenlandsk udseende statister til international tv-serie, Lønnet

Deadline inden d. 1. november 2013






Udenlandsk udseende statister til international tv-serie, Lønnet

Til en stor international tv-serie med blandt andre Lars Mikkelsen, søger vi en række type-statister, med udenlandsk udseende, til nogle meget vigtige scener.

Tv-serien handler om en politienhed, der forsøger at bekæmpe en kriminel organisation, som arbejder med illegalt udenlandsk arbejdskraft, menneskehandel, prostitution og moderne slaveri.
Vi søger derfor mandlige og kvindelige statister i alderen 18-45 år som kan spille mennesker der kommer fra følgende områder:
Øst- og Sydeuropa, Asien, Afrika og Mellemøsten.

Bemærk venligst:
Da Tv-serien sætter fokus på menneskehandel og moderne slaveri, vil der være scener hvor statisterne er ”lænkede” og kun iklædt undertøj.

Optagelserne foregår i indre København over flere dage i uge 43 i hhv. dag- og aftentimerne, og du skal kunne være til stede under flere optagedage.

Løn: 500,- kr. per indspilningsdag.

Der ydes ikke transportgodtgørelse eller lignende.

Har du ikke hørt fra os efter den 14. oktober er du ikke blevet udvalgt til rollen.

Om Serien
THE TEAM er en international TV-serie i 8 afsnit á ca. 58 minutters længde skrevet af Peter Thorsboe og Mai Brostrøm.
Optagelserne begynder i Danmark i slutningen af oktober og fortsætter indtil starten af juli 2014 på forskellige locations over hele Europa. Serien bliver færdiggjort i december 2014 og vil blive vist på TV i flere europæiske lande i starten af 2015.
Katrine Windfeld er konceptuerende instruktør, og de tre hovedroller spilles af Lars Mikkelsen (DK), Jasmin Great (GE) og Veerle Baetens (BE).
THE TEAM er en co-produktion mellem Network Movie (GE), Nordisk Film Production (DK), Lunanime (BE) og Superfilm (A). Serien vil blive vist på TV-kanaler over hele Europa i 2015: ZDF (GE), SVT (SE), DR (DK), ORF (A), VTM (BE) og ARTE (FR)


Sådan kommer du i betragtning

For at have mulighed for at søge denne og alle andre opslag, som formidles fra vores side og adgang til vores system, netværk og koncepter, kræves det, at du som minimum har en gratis profil på DASK-online.


Opret Gratis profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-online






Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev








Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook