Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Anbefalede alternative skuespilleruddannelser

Deadline inden d. 1. januar 2018Anbefalede Skuespilleruddannelser


Vi modtager næsten dagligt henvendelser fra vores brugere som søger vejledning omkring skuespilleruddannelser i hele verden. Der findes mange og vi kender langt fra de fleste. At anbefale en skole frem for en anden kan være farligt, for der er mange parametre man skal tage med i denne anbefaling, ikke mindst det faglige udbytte og det økonomiske aspekt.

Vores tommelfingerregel er, at hvis du vil uddanne dig som skuespiller, SKAL uddannelsen minimum have et forløb over 3 år. Alt andet må betragtes som et kursus af kortere eller længere varighed. Disse kurser eller mindre uddannelser kan være ganske givende og fremmende, men kan ikke betegnes at være en uddannelse. Vi ved at mange stykker deres egen uddannelse sammen, af en række kortere forløb, hvilket vi også kan anbefale, men du skal bare være klar over at denne sammenstykning ikke giver så mange point i det danske system!

Når vi anbefaler, for det gør vi... holder vi os til de retningslinier som er udstukket af Dansk Skuespillerforbund. Vi anbefaler, at den uddannelse du måtte tage også vil bidrage til dit hjemmelige netværk ved at du kan optages i skuespillerforbundet. Udgangspunket er, kast kun penge efter skuespilleruddannelser som er anerkendte af Skuespillerforbundet.

Her er listen af uddannelser indenfor scenekunst som sikre dig optagelse i DSF: KLIK HER

Google de forskellige uddannelser og spørg evt. på vores facebookside om der er nogle der har erfaringer med de forskellige steder.

Held og lykke i jagten på den helt rigtige skole for dig!.. og HUSK, jagter du græsmarker på den anden side af jorden, hjælper vi dig gerne undervejs


Mvh
Tommy Duus

DASK- Vi spiller en rolle, hele livet!

(24/9/13)

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook