Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Skuespillere søges til 14 enaktere, Århus

Deadline inden d. 11. november 2013Skuespillere søges til 14 enaktere, Århus

Drømmer du om at iscenesætte SPRITNY DANSK DRAMATIK? Og skal du have chancen for at blive en del af DRAMATIKERLABS nye MINI-FESTIVAL?


Teater Katapults DramatikerLab søger endnu en gang dygtige skuespillere og instruktører, denne gang til iscenesættelse af 14 korte, spritnye en-aktere skrevet af vores dygtige dramatikertalenter. Stykkerne skal vises under DramatikerLabs nye mini-festival, som løber af stablen den 9. og 10. november på Katapults nye intimscene, Kabinettet.

Vi skal bruge 7 instruktører samt en stor håndfuld skuespillere af forskellig alder, køn og type. Både skuespillere og instruktører skal medvirke i 2 enaktere og være indstillet på at prøve min. 1-2 gange om ugen i hele oktober måned, samt mere intensivt de sidste dage op til festivalen. Stykkerne skal vises 1-2 gange i løbet af weekenden, så man skal naturligvis kunne være til stede begge dage.

Ansøgningsfristen for både skuespillere og instruktører er den 20. september kl. 24. Korte samtaler med instruktører finder sted onsdag den 25. september fra kl. 15. Audition for skuespillere løber af stablen torsdag den 26. september fra kl. 16. Begge dele foregår i Katapults prøvesal på Godsbanen.

Interesserede skal sende en KORT beskrivelse af sig selv til dramaturg og projektleder Mette Marie D'Souza på mettemarie@katapult.dk. Tekstuddrag til skuespilleraudition udsendes umiddelbart efter deadline for tilmelding.

Yderligere spørgsmål kan enten stilles på ovenstående mailadresse eller ved at ringe til Mette Marie på tlf. 22503015

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook