Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Audition på årets studenterrevy

Deadline inden d. 1. oktober 2013


Audition på årets studenterrevy


Skriv dig op i vores gratis teaterregister: Klik her

Lørdag d. 28 september &
søndag d. 29 september

Skuespillere  –  Musikere  -  Dansere  -  Artister  -  Stand up

Kongelig Mayestaits Acteurs søger medvirkende til Studenterrevyen 2014 med skøre, kreative og skæve hoveder med hjerte for revygenren. Der er intet krav til din uddannelsesmæssige baggrund, men vi forventer du er scenevant og har lyst til at dedikere dig med alt den tid og energi, det kræver at lave en revy.

Som medvirkende vil du i samarbejde med instruktøren og de øvrige spillere, være en medskabende del af revyens kunstneriske indhold. Samtidig vil vi gøre vores for at få det bedste frem i dig som skuespiller, så du kan blive endnu dygtigere.

Prøver vil foregå aftener samt udvalgte weekender med en lille opstart i november og december med læsning af tekster.  Selve prøveforløbet starter i januar og revyen opføres på Planeten i Huset i Magstræde, Rådhusstræde 13, i marts 2014.

Auditionen
Ansøgere vil blive bedt om at forberede en kort scene samt en sang. Begge efter eget valg og skal kunnes udenad. Det er vigtigt at både scene og sang fremhæver ansøgerens komiske talent. Vi vil bede dig især lægge vægt på fortolkning og scenisk udtryk. Kan du samtidig noget unikt, spille på jødeharpe, steppe, trylle eller beatboxe, må du meget gerne tage dette med i tankerne også.

Der vil være pianist til stede ved audition, og han kan spille stort set alt. Men skriv gerne, hvilken melodi din sang går på, så han kan forberede sig.

Alle kan søge - dog er minimumsalderen 18 år. Det skal understreges at Studenterrevyen er en ulønnet produktion, men at professionalitetsniveauet er højt, og revyen ofte har været et springbræt videre til andre skuespille- og revyjobs.

Tilmelding sker på:
audition@studenterrevyen.dk senest onsdag den 25. september

I mailen skal du skrive dine kontaktoplysninger, alder, hvorfor du ønsker at være skuespiller ved Studenterrevyen, vedhæfte et foto, samt et evt. kunstnerisk CV (og eventuelt ønske til auditiontidspunkt).

Herefter vil du modtage et tidspunkt for din audition.

Om Studenterrevyen
Studenterrevyen er en københavnsk revy, med snart 200 år på bagen. Flere kendte
skuespillere, instruktører og tekstforfattere, har udfoldet deres talenter her.

Vores ønske er netop at give unge talenter muligheden for at prøve kræfter med et stort og rutineret produktionshold og dermed få vist deres talenter.

Revyen 2014 instrueres af Thomas Vilhelm Larsen som også selv spillede med i 2012.
Thomas arbejder til daglig som professionel klovn og børneteaterskuespiller.

Læs mere på www.studenterrevyen.dk eller www.facebook.com/Studenterrevyen

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook