Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Unge talenter søges til projekt Dansedrømme

Deadline inden d. 9. september 2013


Unge talenter søges til projekt Dansedrømme

Du er mellem 14 og 22 år og har lyst til at deltage i et spændende, eksperimenterende scenekunst-projekt sammen med andre unge.

Du behøver ikke at have danset før – men det vil være en fordel at du besidder nogle evner eller et talent der kan indgå i et scenekunstnerisk projekt.

Du vil få muligheden for at være med til at udvikle en musik- og danseforestilling, hvor du selv bliver aktivt skabende i samspil med professionelle, skabende kunstnere.

Du vil få udviklet dine kreative potentialer og få større bevidsthed om de muligheder og teknikker, der ligger i dansen som udtryksform. Du vil få indsigt i de faser, der ligger bag opbygningen af en scenekunstnerisk forestilling og få erfaring i at samarbejde med koreografer, skuespiller, scenograf, filmskaber,
kostumier, lysdesigner, musikere og fotograf.

Du vil, sammen med resten af DanseDrømme teamet, opleve at få ejerskab over det endelige værk ved at dine egne kreative ideer kommer til udtryk undervejs i projektet. Endelig vil du ved de afsluttende forestillinger opleve, at optræde på et højt kunstnerisk niveau.

Gennem en række workshops ledet af professionelle kunstnere vil du få
mulighed for at udvikle og udforske dine sociale og kreative kompetencer og få styrket din identitet.

Vi har fokus på, at processen undervejs i workshop-rækken er ligeså vigtig som det endelige kunstneriske resultat.

AUDITION
8. September 2013 - Operaen på Holmen

WORKSHOPS 2013
Onsdage kl. 16-19 - Det kongelige Teater

WORKSHOPS 2014
Tirsdage og onsdage kl. 16-19 - Det kongelige Teater

PREMIERE
7. JUNI - Skuespilhusets Store Scene


PR/ MDL
Unikt tilbud til unge teater- og danseinteresserede i Storkøbenhavns kommuner.


Unge i alderen 14-22 år fra Hovedstadsområdets kommuner får chancen for at deltage i et kunstnerisk og udviklende projekt i samarbejde med professionelle kunstnere fra september 2013 til juni 2014. Projektets grundtanke er at udvikle en musik- og danseforestilling, hvor den unge selv bliver aktivt skabende i samspil med professionelle, skabende kunstnere.

Gennem en række workshops ledet af professionelle kunstnere vil den enkelte unge få mulighed for at udvikle og udforske sine sociale og kreative kompetencer og få styrket sin identitet. Projektet har fokus på, at processen undervejs i workshop-rækken er ligeså vigtig som det endelige kunstneriske resultat.

De unges udbytte: at få udviklet deres kreative potentialer; at få større bevidsthed om de muligheder og teknikker, der ligger i dansen som udtryksform; at få indsigt i de faser, der ligger bag opbygningen af en scenekunstnerisk forestilling; at få erfaring i at samarbejde med koreografer, skuespiller, scenograf, filmskaber, kostumier, lysdesigner, musikere og fotograf.

Endvidere vil de unge få ejerskab over det endelige værk ved at deres egne kreative ideer kommer til udtryk undervejs i projektet. Endelig vil de unge ved de afsluttende forestillinger opleve at optræde på et højt kunstnerisk niveau.
Alle workshops og prøver foregår på Det Kongelige Teater og de afsluttende forestillinger på Skuespilhusets Store Scene.

Audition på Operaen 8. September 2013 Tilmelding til audition med navn, adresse, mobil, email og foto på balcon@balcon.dk

Yderligere oplysninger www.balcon.nu

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook