Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Lønnede statister til ny DR serie

Deadline inden d. 17. september 2013Lønnede statister til ny DR serie "Arvingerne" søges


Deler du nyheden her via facebook, med vores overskrift i tekstfeltet deltager du i lodtrækning om livslangt medlemskab til 2000 kr.

 
Vi skal bruge et par håndværkere ca. 20-30 år. Gerne nogen der kan håndtere et stykke værktøj.  Der vil være flere optage dage, første optagedag er fredag d. 23. august - hele dagen.

Denne dag er på Fyn og du vil få betalt transport og få timeløn, der ud over selvfølgelig forplejning. Der vil også være optagedage til samme personer i København mandag d. 26. August og mandag d. 16 sep. 2013 – det er VIGTIGT at du kan alle dagene. Ligeledes er der løn for disse optagedage.


Der ud over skal vi også bruge nogen fest deltagere, alder ca. 20-30 år. Første optagelser er allerede i næste uge på Fyn, - tirsdag d. 20. august – aftenoptagelse.

Du vil få betalt transport og få timeløn, der ud over selvfølgelig forplejning.

Der vil også være optagedage til samme personer i København mandag d. 26. August og tirsdag d. 27 aug. 2013 – det er VIGTIGT at du kan alle dagene. Ligeledes er der løn for disse optagedage.


For at søge denne og alle andre opslag som formidles fra vores side og fuld adgang til hele vores system, netværk og koncepter, kræves det at du har en profil på DASK-online.
Bemærk: Din profil udløber først i 2015!!


Opret profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook