Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Skuespillere søges til crime/comedy kortfilm (Hele landet)(CastSelv Mulighed)

Deadline inden d. 1. september 2013


Skuespillere søges til crime/comedy kortfilm:


Deler du nyheden her via facebook, med vores overskrift i tekstfeltet deltager du i lodtrækning om livslangt medlemskab til 2000 kr.


Michael: 25-35
Isabel: 22-32
Gallardo: 30-45

Filmen hedder Mini Kup.
Den unge arkæolog Michael ryger i en fælde, hvorefter en af hans tilfangetagere; Isabel, vil teame op med ham for selv at slippe væk fra den grusomme mestertyv Gallardo.

Optagelserne finder sted i august/september 2013 - de præcise optagedage findes sammen med skuespillerne. Der er tale om 2-4 dages optagelser på sjælland. Vi dækker transport, og sørger for mad.

CastSelv mulighed
Da filmen og castingen er i København invitere vi jyder og fynboer velkommen via vores CastSelv system. Du kan fra din profil Caste dig selv hjemmefra og dermed komme i betragtning, uden at det koster dig en kr. Log på din profil og læs mere om CastSelv og opgaven som er stillet ved opslaget ved din profil.DASK-online tilbyder Vandregaver (Sponsorerede gavekort) for din indsats. Vandregaverne har ikke noget med produktionen at gøre. Læs mere her


For at søge denne og alle andre opslag som formidles fra vores side og fuld adgang til hele vores system, netværk og koncepter, kræves det at du har en profil på DASK-online.


Opret profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook