Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Odense kortfilm søger roller og statister

Deadline inden d. 22. juli 2013


STATION NEXT SØGER TYPER TIL KORTFILM!


Deler du nyheden her via facebook, med vores overskrift i tekstfeltet deltager du i lodtrækning om livslangt medlemskab til 2000 kr.


VI SØGER:

Moden herre til "Johnny" (50-58 år)
Lille dreng (7-11 år)
Mindre attraktiv moden kvinde "Bente" (40-55 år)

Statister der skal spille kunder i Kvickly (19-80 år)

Vi, overbygningen på Station Next Faaborg, er i gang med vores hovedproduktion.
Station Next er en tre årig film uddannelse støttet af Zentropa.
Denne produktion er vores hovedproduktion og for en del af elevernes vedkommende deres afgangsfilm. Vi har fået økonomisk støtte og rådgivning fra Odense Film Værksted.

Kort beskrivelse at rollerne:

Johnny: er hovedpersonen Kenneths moders ”kæreste/flirt”. Johnny og Kenneths moder kan godt lide at drikke øl nede på den lokale bodega og kommer ofte hjem tidligt om morgen. Johnny er ret ligeglad med Kenneth og kalder ham på et tidspunkt et helt forkert navn, han koncentrerer sig mere om moderen.
JOHNNY SKAL I EN AF SCENERNE GÅ RUNDT KUN IFØRT UNDERBUKSER OG UNDERTRØJE.

Den lille dreng: Den lille dreng er ude og handle med sin mor i et supermarked. Den lille dreng kommer hen til hovedpersonen Kenneth. Kenneth spørger den lille dreng om han er blevet væk fra sin moder, dette svare den lille dreng ikke på men vælter et marmeladeglas lige foran næsen på Kenneth hvorefter han løber sin vej.
Dagen efter kommer den lille dreng og hans moder og underskylder for dagen før. Den lille dreng giver Kenneth en tegning.

Bente: Bente har arbejdet i Kvickly i nogle år. Hun går meget op i sit udseende og vil gerne hænge ud med de unge selvom hun er ved at være et godt stykke oppe i årene. Hun har ikke helt kunne slippe sine ungdoms år da hun hverken har mand eller børn.
Derudover har hun heller ikke nogen fritidsinteresser så hun tager ofte i byen med de unge mennesker og nogle veninder der har det lidt ligesom hende selv.

Der vil IKKE være honorar men det vil være forplejning i form af mad og drikke.
Derudover vil De modtage et eksemplar i form af en DVD med filmen på.

VI OPTAGER FRA D. 18-21 JULI I ODENSE OG OMEGN!


DASK-online tilbyder Vandregaver (Sponsorerede gavekort) for din indsats. Vandregaverne har ikke noget med produktionen at gøre. Læs mere her


For at søge denne og alle andre opslag som formidles fra vores side og fuld adgang til hele vores system, netværk og koncepter, kræves det at du har en profil på DASK-online.


Opret profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook