Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Tilmeld dig venteliste på vores dubbingkurser i juni

Deadline inden d. 1. juli 2013


Dubbing Via DASK-online

Dansk Skuespillerkatalog har igennem snart 4 år, løbende, og som de eneste i landet (freelanceskuespillere), arrangeret Dubbingkurser i København for vores brugere her fra siden. Kurset har selvsagt været en stor succes, men har savnet en vis fleksibilitet. Den tilbyder vi nu!

Du kan tilmelde dig vores venteliste og skrive dig op til lørdagskurser i juni efter eget valg. Har vi 4 tilmeldinger denne lørdag arrangere vi et kursus for dig. Vi sender dig en mail først i hver måned, her kan du følge anvisningerne og tilmelde dig officielt, så det passer med din kalender ;-)

Prisen for hele kurset er 2600 kr. (Kun forbeholdt medlemmer af DASK-online)


Alt du skal gøre er at tilmelde dig som anvist her: KLIK HERTid/ sted og Pris
Kurset er en dag fra 10.00 - 18.00 Centralt i København og indbefatter desuden morgenmad og frokost. Kursets vejledende pris er 2900 kr. og der er kun plads til 4 kursister denne lørdag. Du får det til 2600 kr. når du er medlem af DASK-online.

Om dubbing
Dubbing i Danmark er at lægge danske stemmer til bla. tegnefilm og programmer med udenlandsk oprindelsessprog. Først oversættes pågældende film eller program, og derefter kan speakere/skuespillere castes til rollerne og indlæse replikker på deres originale placering i direkte henhold til tidslinjen.

Hvilke forudsætninger kræves?
Du skal først og fremmest have en god stemme, gode læseegenskaber, og “musikalitet”. Du skal også beherske sproget, og have god diktion, samt "fingerspitzgefühl" for skuespillets nuancer, da man som dubber jo ikke har mulighed for at bruge sin krop eller mimik til at understrege sin karakter. Du skal også kunne multi-taske, da replikkerne indlæses simultant med afspilning af originallyden.

Hvad foregår der?
På kurset vil du blive introduceret til dubbing som håndværk; du vil få kendskab og lejlighed til at prøve den basale arbejdsgang og opleve processen "hands-on". Du vil blive præsenteret for de fornødne
værktøjer, og du vil få til opgave at indspille og huske roller med forskellige stemmer.

Kursusbeskrivelse
Kurset forløber over en hel dag, hvor du kommer bag mikrofonen af flere omgange og prøver kræfter med roller af forskellig karakter under kyndig instruktion. Har du sangkundskaber er det også muligt at prøve dem af i syngende roller. Du observerer dine med-kursister og har gennem forløbet derfor tid og mulighed for at reflektere over egen præstation inden du skal “i ilden” igen.

Din dubbing bliver naturligvis indspillet, så du kan få stemmeprøver af dine roller med herfra og anvende dem i andre sammenhænge.

Læs mere her om kurset her:Mvh

Tommy Duus

DASK- Vi spiller en rolle, hele livet!

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook