Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Skuespillere og statister søges til Paranormal film

Deadline inden d. 6. maj 2013


Skuespillere og statister søges til Paranormal film

 

Hvad søger vi

Vi søger kvinder og mænd i allerede fra 25-50 som skal bruges til mindre skuespiller roller og til statist roller i vor næste optagelser som foregår i Nykøbing Sjælland Søndag den 12 Maj 2013. Ansøgningsfristen er Søndag den 05 Maj 2013.

Frivilligt

Skuespiller og statistjobs på denne produktion er som udgangspunkt frivilligt, men der ville være lidt forsyninger at kunne forsyne sig med undervejs.


Historien kort fortalt

Igennem 80’erne og 9o’erne er en mystisk kvindeskikkelse blevet set på vejstrækningen ud foran Statshospitalet Nykøbing Sjælland. Første gang man hørte om synet af denne kvindeskikkelse var da en ung hyrevognschauffør i 1983 efter en lang arbejdsdag var på vej hjem. I vejsiden ser han pludselig en kvindeskikkelse stå og vinke ham ind. Han vender sin bil efter at være kørt forbi og kører så tilbage. Han stopper ved hende, ruller vinduet ned og spørger om hun er okay og om hun skal nogen steder hen. Skikkelsen kigger på ham og et skingert skrig lyder i den ellers så stille nat. Hyrevognschaufføren panikker og kører væk. Da han møder op på arbejde igen truer han med at sige op hvis ikke han kan få dagsvagt fremover.


Brian er på vej hvem efter en bytur. Pludselig får han stort set samme oplevelse som ham hyrevognschaufføren tilbage i 1983. Efter som sagen er for kompliceret for det lokale politi får et lokalt efterforskningsfirma sagen. Hurtigt oplever Brian og dette efterforskningsfirma at denne sag er meget kompliceret. Der er sandheder i denne sag som for alt i verden aldrig må komme frem, sandheder der er dødsens farlige. Sandheder der kan smadre det lille og ellers så dejlige samfund til ukendelighed. Der er aner af korruption, dårlig samvittighed og mistanke til alle indtil en aften hvor den nu aldrende hyrevognschauffør dukker op efter de fik en snak med ham journalisten der tilbage i 1984 skrev artiklen om hyrevognschaufførens oplevelse.

 

Formålet med filmen

Formålet med dette filmprojekt er at informere publikum omkring hvor rigtige paranormale efterforskere arbejder. Da historien blev skrevet tog vi udgangspunkt i to ting.


En autentisk historie

Hvordan arbejder rigtige paranormale efterforskere

I TV Shows som eksempelvis Ghost hunters, Ghost Adventures og lignende får man at vide hvordan paranornale efterforskere arbejder på overfladen. I virkeligheden ligger der mere i det som eksempelvis en masse opklaringsarbejde (Detektiv arbejde), rationel tankegang, at forstå mennesket rent mentalt mm. For at søge denne og alle andre opslag som formidles fra vores side og fuld adgang til hele vores system og netværk, med Online filmskuespillerskole, CastSelv og branchevejledning, kræves det at du har en profil eller en ungdomsprofil på DASK-online.


Opret profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-online

 Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook