Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Åben for alle/ Musicalaudition: Vi maler byen rød, Jylland

Deadline inden d. 2. december 2012Musicalaudition: Vi maler byen rød, Jylland


Vidste du at du kan få adgang til alle vores castingopslag de næste knap 14 måneder for blot 600 kr. Læs mere her


Der er dømt nostalgi, glimmer, pangfarver, højt hår, skulderpuder, fest, kærlighed, jalousi, masser af dans, besværlige forældre, forelskelse, hemmelige kærester, ungdomsproblemer, nederlag, personlige sejre, sorg og ikke mindst masser af Grand Prix hits, når Thorningegnens Friluftsspil i 2013 opfører succesmusicalen:
 
VI MALER BYEN RØD: The Musical.
 
Forestillingen er skrevet af Rasmus Mansachs for Musicalteatret, som hører hjemme på Sjælland. Forestillingen havde premiere i 2010 - og var på daværende tidspunkt den musicalforestilling, som havde flest fans på Facebook!
Anmelderne var vilde med forestillingen og skrev bl.a.
 
Avisen Ekstra-Bladet skrev følgende om forestillingen efter premieren på originalopsætningen i 2010:
”Det vildeste nostalgi-trip. Der er både drama, kærlighed og især humor. Forestillingen ’Vi Maler Byen Rød’ får det til at rykke i fødder og stemmebånd.”
Avisen B.T. skrev om forestillingen:
”Der er indtil flere gode versioner af MGP-klassikerne. Dialogen er velskrevet. Er du Grand Prix-nørd, risikerer du at blive helt glad i låget ved bekendtskabet med ’Vi Maler Byen Rød’.
 
Efterfølgende er forestillingen blevet sat op, bl.a af Nyborg Voldspil med stor succes. Og nu kan Thorningegnens Friluftsspil så præsentere den første udendørs opførelse af musicalen.
 
Kort fortalt handler musicalen om et middelaldrende ægtepar. Desværre ligger konen før døden. Hendes mand kæmper ihærdigt for at holde modet oppe hos hende. Bl.a. viser han hende et billedalbum fra da, de var unge. Sammen genoplever de deres gymnasietid gennem albummet - og det er den historie, som publikum også får at se. Tiden som 3.g'er, med alle de problemer, der opstår i den alder. Forelskelse, problemer med forældre og "hvad skal jeg lave efter skolen" er bare nogle af de problemstillinger, der kommer frem. Alt sammen krydret med 22 af vor tids store danske Grand Prix hits!
 
Forestillingen indeholder ikke mindre end 30 navngivne roller - både ungdoms- og voksenroller, samt et ensemble. Så der vil være rigeligt at lave i forestillingen. Intentionen er at lave en forestilling, hvor dans og sang kommer til at spille en vigtig rolle - samtidig med at forestillingen bliver fortalt med den seriøsitet og charme, som manuskriptet ligger op til.
 
Der afholdes audition lørdag d. 1. december på Thorning Skole. Søndag d. 2. december afholdes der 2. prøve samme sted.
 
Du tilmelder dig audition ved at gå ind på www.thorning.com og udfylde et tilmeldingsskema.
 
Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke har mulighed for at aflønne vore skuespillere!
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til vores instruktør Kim Brandt på brandt112@hotmail.com


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook