Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Kom så flotte fyre, sidste chance! Åben casting til Julekalenderen 2013 i Kolding

Deadline inden d. 25. november 2012Åben Casting til Julekalenderen 2013! Kom så!Vi har igennem nogle måneder fået omkring 200 bud på rollen, men vores hovedperson er ikke fundet. Derfor laver vi nu en åben casting i Kolding. Alle der har været igennem os, må gerne tage chancen at måde fysisk op til castingen.

Deluca Film, som stod bag sidste års succesfulde julekalender ”Ludvig og Julemanden”, søger en ung, flot fyr, til at spille den charmerende storebror, William i den nye julekalender, der skal vises på TV 2 i 2013.

Derfor inviterer vi alle unge fyre med skuespillerdrømme mellem 15-21 år til åben casting på Kolding Designskole, Ågade 10, 6000 Kolding. Fredag d. 23. nov. kl. 15-20 og lørdag d. 24. nov. kl. 12-18.

Vi laver en lille casting med alle, hvor vi tager nogle billeder og lidt video.

(Bemærk: Kan du ikke komme til denne åbne casting, mail os dine billeder og kontaktinfo samt en lille videopræsentation som du linker til fra youtybe, så er du også i betragtning)

”Der er ingen krav om skuespillererfaring, men dejligt hvis du er åben og har lyst til at kaste dig ud i dette eventyr, og vi opfordrer virkeligt alle interesserede til at dukke op til castingen.

Optagelserne kommer til at foregå i Jylland og falder i to perioder, fra sidst i januar til først i april og igen fra midt i maj til først i juli.

Er du dén heldige, der går gennem nåleøjet vil du få udbetalt løn i perioden som skuespiller, hvor Deluca Film vil betale for dit ophold og forplejning i de uger, hvor du er med i produktionen. Du vil
også få betalt din transport til og fra location.

De personer, vi gerne vil se igen, vil blive kontaktet direkte.

Mvh
Tommy Duus

På vegne af Deluca Film & Jette Ternmann

Kan du ikke komme, send os en mail til: info@dask-online.dk


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook