Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Studenterrevyen søger skuespillere, Optagelsesprøve i weekenden

Deadline inden d. 11. november 2012


Kongelig Mayestaits Acteurs søger skuespillere til Studenterrevyen 2013. Årets instruktør er Stine Ruge.


Del denne nyhed med dine venner på facebook ved at "Like" i nyheden. (Du deltager i lodtrækningen 1. december om et livslangt medlemskab til 2000 kr.)

//VI SØGER
Dygtige skuespillere med hjerte for revygenren. Der er intet krav til din uddannelsesmæssige baggrund, men vi forventer du er scenevant og har lyst til at dedikere dig med alt den tid og energi, det kræver at lave en revy. Som skuespiller vil du i samarbejde med instruktøren og de øvrige spillere, være en medskabende del af revyens kunstneriske indhold.

Samtidig vil vi gøre vores for at få det bedste frem i dig som skuespiller, så du kan blive endnu dygtigere. Prøver vil foregå aftener samt udvalgte weekender fra starten af januar, til premieren i starten af marts. Revyen opføres på Folketeatret.dks lille turnescene i København NV mandag til lørdag i perioden 8. - 23. marts 2013

Det skal understreges at Studenterrevyen er frivilligt drevet, og vi derfor ikke har mulighed for at tilbyde løn.

//AUDITIONEN
Hertil skal du forberede en kort scene, samt en sang. Du bestemmer selv hvad du vil opføre. Begge dele skal kunnes udenad, og vi vil bede dig især lægge vægt på fortolkning og scenisk udtryk. Meget gerne i den komiske genre. Har du brug for en stikordsgiver, skal du give besked herom, ved tilmelding.

//DATO FOR AUDITION: 3/11 og 10/11

//TILMELDING
sker på: audition@studenterrevyen.dk - senest mandag den 30.oktober. I mailen skal du skrive dine kontaktoplysninger, alder, hvorfor du ønsker at være skuespiller ved Studenterrevyen, samt portræt og kunstnerisk CV. Herefter vil du modtage et tidspunkt for din audition. Umiddelbart efter 1. runde er afsluttet, vil du modtage besked, om du er gået videre til 2. runde.

// Om Studenterrevyen
Studenterrevyen er en københavnsk revy, med snart 200 år på bagen. Flere kendte skuespillere, instruktører og tekstforfattere, har udfoldet deres talenter her. Vores ønske er netop, at give unge talenter muligheden for at prøve kræfter med et stort og rutineret produktionshold og dermed få vist deres talenter.

// Instruktør
Revyen 2013 instrueres af Stine Ruge, der udover at være en erfaren iscenesætter, også er uddannet skuespiller. Læs mere om hende på www.stineruge.dk


For at søge denne og alle andre af vores opslag og fuld adgang til hele vores system
og netværk, kræves det at du har en betalende profil på DASK-online.


Opret profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-online

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook