Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Mandlig skuespiller søges til afgangsfilm

Deadline inden d. 1. november 2012


Mandlig skuespiller søges til afgangsfilm
 

Del denne nyhed med dine venner på facebook ved at "Like" øverst i nyheden. (Du deltager i lodtrækningen 1. december om et livslangt medlemskab til 2000 kr.)

Den alternative fynske filmskole 18 FRAMES søger akut en mandlig skuespiller i alderen 18-25 år til afgangsfilmen ”Timerne med Christine”.  Der er tale om en novellefilm på omkring 30 min, og optagelserne finder allerede sted d. 1-6 november, så det er vigtigt at du kan træde til med det samme og medvirke alle dage.

Filmen handler om en gruppe unge mennesker som arbejder på den lokale fiskefabrik. Rollen er en birolle som direktørens søn, en pæn og velformet ung mand, der har et solidt venskab med de andre unge på fabrikken, men samtidig godt kan agere en smule overlegent og reserveret.

Den primære lokation vil være i Faaborg og området rundt omkring. Jobbet er desværre ulønnet, men der vil dog blive sørget for forplejning, transport og mulighed for overnatning.Vh,
18 FRAMES


For at søge denne og alle andre af vores opslag og fuld adgang til hele vores system og netværk, kræves det at du har en betalende profil på DASK-online. Profilen udløber først i 2014.


Opret profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook